Bagietson69 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Nick :Bagietson69 SID :74382 z jakiej frakcji chcesz odejść :SAFD Ranga posiadane we frakcji:Strażak powód :Brak sprzętu i chęci grania na serwerze 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 @Inder00 oddaj sprzet pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 oddawaj mu sprzęt ,,zarri - Bagietson wzywa moją matkę 😞 / Bagietson - eee moją było żone frajerze j##any'' XDD wróć kiedyś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Pogodny Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagietson69 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 8 minut temu, Hornet napisał: oddawaj mu sprzęt ,,zarri - Bagietson wzywa moją matkę 😞 / Bagietson - eee moją było żone frajerze j##any'' XDD wróć kiedyś Haha może kiedyś 2 minuty temu, Kizzy napisał: biblethump najlepszy straszaku Jaki najlepszy najgorszy chyba haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi