Tasioreg Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Nick : Piotrus420 SID : 41126 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAFD Ranga posiadane we frakcji: Starszy Strażak/Sekcyjny powód : Cały zarząd oprócz Reftiego i Mandarynki odkąd dostało rangi zaczęło się rządzić fest, ogólnie zarząd do wywalenia. 2 2 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 czemu 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 pa pa kocham cje ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matus-to-ja Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 dlaczegooo #MUREMZATASIOREM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 KC ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasioreg Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 1 minutę temu, Kosin napisał: aha piotrek @-M4ksiu- @XoreK odjebało od rangi, co? i to po całości 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karas. Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 F 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 (edytowane) @NinjSS on też za odwlanie na duty dostanie bl bo ja nie chce nie banuje mnie? ❤️ Edytowane 25 Grudnia 2020 przez Hornet 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 no i nie ma spania na S2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 55 minut temu, Wercia napisał: no i nie ma spania na S2 Toxic toxic toxic toxic toxic nubek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 3 godziny temu, Hornet napisał: @NinjSS on też za odwlanie na duty dostanie bl bo ja nie chce nie banuje mnie? ❤️ Naucz się składni zdań dzięki 😘 Być toxiciem, później płakać że ktoś mu zwrócił uwagę za to. Coś pięknego 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasioreg Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 4 minuty temu, grzibekszef napisał: nie, zarzad sie nie rzadzil tylko ty po calosci ich wyzywales a grasz niewinnego XD ale ty nie znasz sytuacji od poczatku co oni odawalali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasioreg Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 4 minuty temu, grzibekszef napisał: i tak to nie jest powod by jechac kogos na kazdym kroku ja po nich nie jechalem ja swoje zdanie wypowiadałem 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 2 godziny temu, Tredox napisał: Toxic toxic toxic toxic toxic nubek plz nie mow tak tredoks ja sie zmienie obiecuje ok? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 MUREM ZA PIOTRUSIEM DO KONCA, WYZSZA RANGA RZADZĄCA ! 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasioreg Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 1 minutę temu, Sztynksu napisał: MUREM ZA PIOTRUSIEM DO KONCA, WYZSZA RANGA RZADZĄCA ! Komunizm i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 CHODZ DO SAPD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasioreg Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 1 minutę temu, Sztynksu napisał: CHODZ DO SAPD narazie fabryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 gdybys nie odwalal nie "odjebaloby od zarzadu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Jak patrzę jaki gnojnik się tu odbywa, polecam GKF wziąć pod lupę frakcje SAFD ¯\_(ツ)_/¯ @Smallspy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) 3 godziny temu, LaazyBoy1337 napisał: ojjj tak przez ten nowy zarząd pół SAFD odchodzi ( Nie chodzi o M4ksia bo on jest spoko, tylko oczywiście o naszego XorKa ) Nie jesteś w SAFD nie wypowiadaj się na tematy zarządu Edytowane 26 Grudnia 2020 przez Szymex21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi