Skocz do zawartości

[Odrzucam]Skarga na SAMC

Artos_games
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należy oskarżony :SAMC

Nick osoby oskarżonej : @Kizzy  cała frakcja SAMC

Powód : Brak aktywności SAMC na serwerze  już nie mówię o dzisiejszym dniu ale o poprzednim też

Dowody : https://imgur.com/gallery/c2TV4MZ

https://imgur.com/gallery/pnqtgWL

https://imgur.com/gallery/XgPn2w0

https://imgur.com/gallery/vsFNq1S

Oczekiwania :  ogarnijcie to bo jak my z SAFD jedziemy np. wypadek to inder zabronił nam robienia rp pierwszej pomocy i mamy czekać na SAMC których nie ma albo oddajcie nam torbe r1 , dwie karetki  i skina medyka 

• Like 5
  • Haha 5

XDDDDD Przepraszam że się wypowiem ale XD

SAMC od pół roku było w rozsypce, każdy poprzedni lider nie nadawał się do prowadzenia tej frakcji lub mówiąc brzydko leciał w ... nie było ich widać na duty dniami, a gdy teraz znalazła się odpowiednia osoba na posadzie lidera, która POTRAFI ZARZĄDZAĆ FRAKCJĄ i postawiła ją na nogi to wy i tak się czepiacie, gdzie to was nie było na duty przed okresem wejścia nowej akademii, a frakcja SAMC była cały czas. Frakcja staje na nogi a wy piszecie bez sensowne skargi XD.

Rację muszę przyznać, że powinniście posiadać wyposażenie medyczne, lecz to inder tutaj ,,rządzi" i nic nie poradzimy na to on uważa. 

Nie płaczcie i nie piszcie bezsensownych skarg dzięki ❤️ 

• Like 3
  • Dzięki 1
  • Haha 1

1 minutę temu, NinjSS napisał:

Zmuszanie ludzi w okres świąteczno-noworoczny, nie ma sensu. W tym okresie się spędza czas z rodzina a nie przed monitorem bo  przedszkole płacze. Nie każdy ma 13-14 lat....

ale jak by SAFD było by nie aktywne to każdy by miał problem a my nawet nie możemy wykonać pierwszej pomocy jak samc niema co się często zdarza

]

Teraz, Szymex21 napisał:

ale jak by SAFD było by nie aktywne to każdy by miał problem a my nawet nie możemy wykonać pierwszej pomocy jak samc niema co się często zdarza

]

zacytuję słowa pewnej osoby: Sara jest od holowania aut, SAMC od leczenia ludzi po wypadkach, my od łapania przestępców, TSA od wożenia ludzi, SAFD od wypadków. 

Pozdrawiam. 

• Like 1

1 minutę temu, argo_ramiro napisał:

zacytuję słowa pewnej osoby: Sara jest od holowania aut, SAMC od leczenia ludzi po wypadkach, my od łapania przestępców, TSA od wożenia ludzi, SAFD od wypadków. 

Pozdrawiam. 

tylko że jak niema frakcji samc to rp się kończy szybciej niż zaczęło a po 2 na kogo jest skarga SAPD czy SAMC? 

1 minutę temu, Anozielony napisał:

chce powiedzieć że jeśli SAFD ma czas w święta odgrywać rp to prosze ale niektórzy  mamy ochote spędzić czas z rodziną a nie pykać w gierke komputerową

jakie święta czy dla ciebie święta to cały grudzień?

to wasz jedyny argument ze święta trwają cały grudzień na aktywność samc

Teraz, paniemietku napisał:

skoro ty takim maniakiem jesteś i nie masz nawet czasu na spędzenie świąt z rodziną, to ci współczuje gościu.

chłopie czy święta trwają cały grudzień święta się skończyły kilka dni temu więc co mi gadasz to twój jedyny argument?

• Haha 3

1 minutę temu, Szymex21 napisał:

jakie święta czy dla ciebie święta to cały grudzień?

to wasz jedyny argument ze święta trwają cały grudzień na aktywność samc

chłopie czy święta trwają cały grudzień święta się skończyły kilka dni temu więc co mi gadasz to twój jedyny argument?

szymex a nowy rok to co nie odpoczynek? mamy popitalać 20h w nowy rok?

Teraz, Anozielony napisał:

szymex a nowy rok to co nie odpoczynek? mamy popitalać 20h w nowy rok?

nie 20h ale chociaż jak jedna osoba w frakcji była aktywna co jakiś czas bo nic nie możemy zrobić bo zabrali nam całe rp pierwszej pomocy a nowy rok jest za 2dni

1 minutę temu, paniemietku napisał:

przez cały grudzień, do czasu świąt byłem na duty. To JA ciebie widziałem chyba dwa razy na duty, byłem na wypadku. 3 SAFD było aktywne, pisałem na służbach. Każdy miał wyjebane nawet pewna osoba z zarządu. Pisałem na pw i dopiero po 5minutach mi odpisali oraz przyjechali. 

ty byłeś? nigdy cię nie widzialem

Wasze zachowanie jest niepoważne. Dla mnie po prostu płaczecie o KARETKI. Nie wypomniałam wam jak nie byliście aktywni. Na chwile obecna nie dostaniecie żadnych pojazdów, bo nie potraficie przystosować się do ich braku. Pisanie skargi na każda frakcje po kolei nie przyswoi wam powrotu tamtych czasów. Tak ma wyglądać wzajemny szacunek? Skoro Wy wiecznie atakujecie inne frakcje? Jak się zdenerwuje będziecie zawieszeni na kilka dni. 

@-Maciuś- odezwałam się tak, ponieważ co chwile tylko WY piszecie o ich braku, ale po co? Ktoś inny ma o to żal? Nie, bo wam karetki wziął. Brzydko wam napisze, że mnie irytujecie. 

Mamy koniec grudnia. Każdy ma prawo teraz odpuścić sobie granie. Niektórzy wyjeżdżają Panie czepialski 🙂 

• Like 6
  • Dzięki 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.