Skocz do zawartości

[Odrzucam]Skarga na SAMC

Artos_games
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Smallspy. napisał:

Wasze zachowanie jest niepoważne. Dla mnie po prostu płaczecie o KARETKI. Nie wypomniałam wam jak nie byliście aktywni. Na chwile obecna nie dostaniecie żadnych pojazdów, bo nie potraficie przystosować się do ich braku. Pisanie skargi na każda frakcje po kolei nie przyswoi wam powrotu tamtych czasów. Tak ma wyglądać wzajemny szacunek? Skoro Wy wiecznie atakujecie inne frakcje? Jak się zdenerwuje będziecie zawieszeni na kilka dni. 

@-Maciuś- odezwałam się tak, ponieważ co chwile tylko WY piszecie o ich braku, ale po co? Ktoś inny ma o to żal? Nie, bo wam karetki wziął. Brzydko wam napisze, że mnie irytujecie. 

Mamy koniec grudnia. Każdy ma prawo teraz odpuścić sobie granie. Niektórzy wyjeżdżają Panie czepialski 🙂 

No jak byście chociaż r1 dali

Powiem tak zawsze SAMC jest bardzo mało  bo jednak jest to ciężka frakcja ale ze średnią wieku serwera to 13 14 lat jest to nie jest samców wina a tutaj widze że dużo osób się prune o to że ich niema jak ktoś jest taki mądry to nie h idze na lidera i tyle bo to nie jest takie fajne jeszcze na dodatek mamy okres że się wyjeżdża do rodziny lub się spotyka że znajomimi ale ze no @Szymex21 niema kolegow to będzie teraz pisał skargę ale to mniejsza też wiem że chodzi im o to że nam zabrali r1 i karetki i Tera najgorzej ale cóż tego nie zmienimy ale nie żyjmy jakoś w zgodzie i każda sytuacje da cię rozwiązać pozdro 

Teraz, czitos napisał:

Nie rozumiem twojej wypowiedzi? poćwicz nad budową zdań, chyba w 4/5 klasie uczą tego. Czego nikt nie widział? że odgrywamy RP? a tak się składa, że robimy to za was i przy was, a wasze tłumaczenie jest takie: "nie pozwala nam inder i ukradł nam karetki i torby" więc o czym ty teraz piszesz? 

wy robicie RP jakie RP wypowiesz się oprócz nego?

• Haha 1

1 minutę temu, Dragasek napisał:

Powiem tak zawsze SAMC jest bardzo mało  bo jednak jest to ciężka frakcja ale ze średnią wieku serwera to 13 14 lat jest to nie jest samców wina a tutaj widze że dużo osób się prune o to że ich niema jak ktoś jest taki mądry to nie h idze na lidera i tyle bo to nie jest takie fajne jeszcze na dodatek mamy okres że się wyjeżdża do rodziny lub się spotyka że znajomimi ale ze no @Szymex21 niema kolegow to będzie teraz pisał skargę ale to mniejsza też wiem że chodzi im o to że nam zabrali r1 i karetki i Tera najgorzej ale cóż tego nie zmienimy ale nie żyjmy jakoś w zgodzie i każda sytuacje da cię rozwiązać pozdro 

ja pisałem skarge? 

• Haha 1

Sytuacja sprzed chwili. 

Jeden ratownik frakcji SAMC, 4 funkcjonariuszy frakcji SAPD, z dziesięciu podchorążych na wypadku. SAPD zabezpiecza, jeden strażak wyciąga poszkodowanego z pojazdu a wy biegacie po wypadku XD. SAMC zajmuje się poszkodowanym a wy? Nie wspomnę o stawaniu GBA na chodniku, co w realnych okolicznościach było by surowo karane. 

• Like 2

Przepraszam że się wypowiem aczkolwiek muszę. Zachowujecie się jakbyście mieli 10 lat, jest teraz okres po świętach i okres przed nowym rokiem i każdy gdzieś wyjeżdża i każdy ma życie prywatne oraz nie każdemu chce się siedzieć na służbie w takie dni, ponieważ woli je wykorzystać na spędzenie ich z rodziną i najbliższymi. Teraz robicie z siebie wielkich aktywnych a przed teraźniejsza akademia wasza aktywność była jeszcze gorsza. Tyle ode mnie, każdemu życzę miłego dnia oraz szczęśliwego nowego roku.

Godzinę temu, argo_ramiro napisał:

XDDDDD Przepraszam że się wypowiem ale XD

SAMC od pół roku było w rozsypce, każdy poprzedni lider nie nadawał się do prowadzenia tej frakcji lub mówiąc brzydko leciał w ... nie było ich widać na duty dniami, a gdy teraz znalazła się odpowiednia osoba na posadzie lidera, która POTRAFI ZARZĄDZAĆ FRAKCJĄ i postawiła ją na nogi to wy i tak się czepiacie, gdzie to was nie było na duty przed okresem wejścia nowej akademii, a frakcja SAMC była cały czas. Frakcja staje na nogi a wy piszecie bez sensowne skargi XD.

Rację muszę przyznać, że powinniście posiadać wyposażenie medyczne, lecz to inder tutaj ,,rządzi" i nic nie poradzimy na to on uważa. 

Nie płaczcie i nie piszcie bezsensownych skarg dzięki ❤️ 

Może wypowiem się na ten temat, gdyż byłem w tym czasie w SAMC na wysokich stanowiskach. W okresie wakacyjnym był podobny problem (0 ludzi na służbie, akademia to była porażka, gdyż tylko nieliczni brali wypełnianie obowiązków medyków na poważnie). Zgadzam się z cytowanym zdaniem, iż najeżdżanie na frakcję w tym czasie świątecznym jest niedorzeczne, gdyż ludzie też chcą spędzić ten czas z rodziną. Ostatnio co wchodzę na serwer to nie tylko brakuje frakcji SAMC, ale też i inne frakcje mocno opuściły swoją frekwencję i jakoś nie widzę skarg na nich. Z tego co słyszałem w SAMC jest 18 osób i trudno jest liczyć na dużą frekwencję przy takiej ilości osób.

Liczę, że ta skarga zostanie albo anulowana przez autora lub odrzucona przez administrację.

Pozdrawiam ❤️ ,

Nostalclos 

• Like 3

1 minutę temu, Nostalclos napisał:

Może wypowiem się na ten temat, gdyż byłem w tym czasie w SAMC na wysokich stanowiskach. W okresie wakacyjnym był podobny problem (0 ludzi na służbie, akademia to była porażka, gdyż tylko nieliczni brali wypełnianie obowiązków medyków na poważnie). Zgadzam się z cytowanym zdaniem, iż najeżdżanie na frakcję w tym czasie świątecznym jest niedorzeczne, gdyż ludzie też chcą spędzić ten czas z rodziną. Ostatnio co wchodzę na serwer to nie tylko brakuje frakcji SAMC, ale też i inne frakcje mocno opuściły swoją frekwencję i jakoś nie widzę skarg na nich. Z tego co słyszałem w SAMC jest 18 osób i trudno jest liczyć na dużą frekwencję przy takiej ilości osób.

Liczę, że ta skarga zostanie albo anulowana przez autora lub odrzucona przez administrację.

Pozdrawiam ❤️ ,

Nostalclos 

mądrego to aż miło posłuchać 

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.