Patryczekk123 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Siema Mordy i Wariaty! Stary |CARTEL| @patryczek123 z |CARTEL| @youngADI chcemy was poinformować, że wracamy do was kochani ❤️ Mówiłem, że wrócimy XD: @idk , @Smallspy. , @Inder00 widzimy się w grze pjonaaaaaa!!!! EDIT 12.01.2021 Wpadamy :)) Edytowane 30 Grudnia 2020 przez Mitsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryczekk123 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Godzinę temu, Tosteruwa napisał: Nikogo to nie interesuje young mitsu i young adi Ale ty siedź na utkanej, tak jak siedziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryczekk123 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Godzinę temu, Tosteruwa napisał: To niezły powrót: Łączny czas gry 97 godz. 2 min. Bo to jest moje starte konto i na dodatek pierwsze XDD A na tym koncie: @patryczek123 to kto wie, ten wie, że byłem w administracji. Także słyszałem, że trzeba tam dosyć dużo godzin żeby się dostać :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryczekk123 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 1 minutę temu, Tosteruwa napisał: ile na suppa trzeba, ostatnio dostał sie supp z tylko około 600 godzinami ;D No to super, bo to nie jest taka gra jak kiedyś było po 800 ludzi. A teraz to praktycznie ci każdego przyjmą obyś dobre podanie napisał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryczekk123 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Teraz, Tosteruwa napisał: Support Dawidek18 Polecam :~D Ehh, popatrz teraz na serwer, a sobie pomyśl co było kiedyś. Słyszałem, że ostatnim czasem to nawet auta ze stereo Inder zaczął sprzedawać i wgl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 ohoho kogo moje oczy widza 😮 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Interesujące 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 acha to ten nie ogar co nawet eventu nie potrafił zrobić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 No witaj! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryczekk123 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 7 godzin temu, Aluu. napisał: acha to ten nie ogar co nawet eventu nie potrafił zrobić No to chyba się pomyliłeś XDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryczekk123 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 11 godzin temu, BillyKid napisał: Kiedy wojna na dm? A kiedy chcesz heh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi