Skocz do zawartości

Czas się pożegnać.

Normi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy kiedyś przychodzi i każdy kiedyś odchodzi naszedł czas i na mnie bo jak to jest ludzie się zmieniaja i tego się nie uniknie, ujmnę to takimi słowami ,, Zaczeliśmy ten rok razem prawdziwi przyjaciele zostali a ci co odeszli okazali sie k**wami''

@Kizzy- Dzięki za bardzo fajnie/ miło spędzony czas w DNB ❤️ 

@Sonicki- Dziekuję za przyjęcie mnie do SAMC za wyszkolenie mnie i za pokazanie jak to wygląda 

@Sebastos-Dziekuje za pokazanie struktur frakcji SARA co prawda którtkie pokazanie ale i tak dziekuje 

@TOMEO- Dziekuje za przyjecie mnie i danie mi szansy w strukturach frakcji SAPD (przetrwalem najdłuzje w SAPD )

@darkrider- Dzieki za wyszkolenie mnie na SAPDA ❤️ 

@Kennzzi, @KierowcaTirowca@timowskyy,  Cieniadeszczu, i wiele innych osob czasy DNB. Najlepiej sprzedony czas w całej historii mojej gry na serwerze. Kocham was<3 

Crips and Bloods- to byly czasy ludzie o któcyh cieżko będzie zapomnineć 

Triada- Piekne czasy panowie ❤️ 

@Kiedro- Najlepsza organizacja przestepcza Zetas ❤️ (Piekne Czasy ) 

@Rulexx- jedna z lepszych osób poznanych na serwie. Nie zapomnę o tobie KC ❤️ 

@NinjSS- Idealny przykład osoby nie oceniaj ksiązki po okładce. Z pierwszego punktu widzenia okazałeś się za przeproszniem k**wą której się każdy boi lecz po spędzonym czasie razem w SAPD pod twoim skrzydłem mój pogląd w twoja stonę zmenił się o 360 stopni

@twojtato- co prawda wyszlo jak wyszlo ale czas w GTKWIN to był czas spędzony razem i miło 

@Ziarniak- wielki administrator 

@Kosin-najlepszy handlarz na multi 

@Toomekk- suport na ktorego zawsze mozna liczyc 

@Wercia- powodzenia na supie i na SAPD . KC Mami ❤️ 

@BillyKid- Mordeczna z czasów DNB ❤️ nie zmieniaj się 

@Smallspy.- Bardzo dziekuję za danie mi szans w administracji serwera ❤️ 

@cinekox-  TY nie zapomnę o tobie pamiętaj obowiązkowe piwko nas czeka. ❤️ 

Naszedł czas jak ja to nazywam na złota czwórką osób poznanych przeze mnie 

@Natalia_16- Ta pani to prędzej była mi bardzo nie znana ale po razem spędzonym czasie to powiem ze zbudowała u mnie największe zaufanie ze wszystkich których znam KC ciebie ❤️ 

@#WILKU-Osoba której całkowicie nie znalem prędziej i nie sądzielm że kiedy kilowiek poznał okazala się oboba na którą mogę liczyć i która mogę nazwać przyjacielem. KC nie zmienaj się ❤️ 

@Gabryrs_- Osoba poznana przez sojusz organizacyjny. Tak samo jak to było z wilkiem nie sądzielem ze się kiedyś poznamy i nie sądziłem że będę mógł nazwać cię moim przyjacielem. KC ciebie ❤️ nie zmieniaj się. PS wylącz modulator 

@argo_ramiro- Można powidzieć ze byliśmy wrogami dla ciebie bo ja byłem jakimś CJ latajacym po regione SA a ty byłeś funkcjonariuszem SAPD. Było kilka zgrzytów ale nie sądziłem ze nazwe cię kiedyś przyjacielem. Nie zmieniaj sie KC ❤️ 

Poznałem nie tylko osoby wyżej wymienione było ich o wiele wiećej proszę nie zmieniajcie się kocham was i mam nadzieje że kontakt nam się nie urwie. ,, kiedyś coś się zaczynia i kiedyś cos się kończy''

TSA to biznes podrawiam @knapix                                                                                                                                                                                                                                         

Z fartem 

Edytowane przez Normi
.
  • Like 1
  • Smutny 8