suchapanda Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 (edytowane) @Smallspy. @Inder00 @idk Wam dziękuję za danie mi szansy na posadzie supporta na pewnie nie zapomnę tego ❤@Sebastos To ty pierwszy byłeś szefunciem. Na spotkaniach zawsze było śmiesznie chociaż wyzywałeś od suczek XD.@Tome_kk Dziękuję za wszystkie awanse i za przejażdżkę zarządówką.@WILKU (nie mogę cie oznaczyć nie wiem czemu XD) Dziękuję za wspólnie spędzony czas. ( Pościg ja i gruby lawetą vs ty autkiem ). A w cs'e cię rozwaliłem nie cheatuję nienawidzę takich graczy. @BillyKid i @kuchenkaa Nie znamy się jakoś mega długo ale powodzenia w zarządzie i dziękuję za wspólne chwilę chociaż nie było ich dużo.@Toomekk Były lawecierz i komendiant który robił kontrolę adeptą ale niestety internet nie dawał rady. Życzę ci lepszego neta 😁@papcio Kiedy powracasz do sara na jeden dzień XD@Gabryrs_ Ciebie nigdy nie zapomnę. Zadymiarz, dobry freestyle, rp po prostu niesamowite z wercią. Czekam na zarząd u ciebie.@Simon. Tak samo czekam na zarząd u ciebie no i co więcej dodać spoko mordeczka.@KmBurY Były laweciarz chociaż niesamowicie mnie czasami denerwowałeś to spoko się odwalało czasami.@cienszki Tak samo ty denerwujący ale gdy odwalało było zabawnie@Natalia_16 Kox na skrzydłowych ( jak coś nie cheatowałem tak jak mówię nie lubi takich graczy a po za tym nie ryzykował bym konta z 1000h w cs'ie) Dziękuję za spędzony wspólnie czas.@ANIA1123 Spoko grało się w csa może jeszcze pogramy. @Wujaszek Spoko się jeździło razem lawetą Jeśli chodzi o resztę z SARA to życzę wam powodzienia żeby @Tome_kk dawał wam awanse i premię a nie na dziwki wydawał (znaczy co) chociaż na ostatnim spotkaniu nie musiał bo sami mu siadali na kolanka za awanse XD. Jeśli chodzi o moją organizacjie która niestety już umarła. Chciałbym podziękować wszystkim którzy do niej należeli a szczególnie: @OFF Opuściłeś ten server ale byłeś moim najlepszym przyjacielem na serverze❤. Dziękuję ci za wspólnie spędzony czas za to co mi dałeś czyli możliwość dołączenia do organizacji, gdyby nie ona to pewnie nawet bym nie był w SARA. Nie wiem co więcej napisać ponieważ nie da się tego ująć wszystkiego dlatego jeszcze raz dziękuję.@KINGGG Czekam na roota. Mam nadzieję że dasz rady sam odbudować organizację i postawić ją na nogi od nowa. Do teraz gadamy i gramy w cs"a. Dziękuję ci bardzo ❤@TeD;3 Ty już dawno uciekłeś z servera ale dziękuje za wszystko. ❤@Apellovskyy Odszedłeś od nas z organizacji ale gdyby nie ty to był nie doszedł do SARA prawdopodobnie a poznałem tam naprawdę wspaniałych ludzi. Powodzenia w (biznesie hehe) TSA żebyś zaszedł tam jak najwyżej chyba że już nie jesteś w TSA i ja o czymś nie wiem XD. Dziękuję ci bardzo ❤ Nie byłem za długo w administracji i szczerze nie zdążyłem zbytnio z nikim pogadać ale dziękuję wam i życzę wam awansów. I jakieś pojedyncze słowa dla tych których kojarzę jakoś bardziej:@Wercia Gratulacje atmina i nigdy nie zapomnę RP z grabrysiem i z tobą hehe.@Toomekk No i gdzie ten atmin gałganie. Może kiedyś będziesz miał dobry internet.@BillyKid Życzę ci żebyś zaszedł jak najdalej w administracji. Dołączyliśmy w tym samym momencie.@-Maciuś- Dzięki za perma jeśli w ogóle pamiętasz XD.@Jerremi* Było parę spoko momentów ale widziałem że ostatnio skargi na ciebie lecą nie ładnie hehe. Powodzenia Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam.No i z góry chciałem podziękować każdemu kto chociaż przez chwilę grał na multi za wspólnie spędzony czas ❤ Szczerze poleciało parę łezek pisząc to 😪 Edytowane 1 Stycznia 2021 przez suchapanda 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerremi Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Trzymaj sie , wróć kiedyś na serwerek . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackNygaKazimierz2013 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 papa dzienki za elitke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Szkoda 😜 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolny Kurdystan Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Panda musimy jeszcze zagrać w cs💜 a tak po za tym to wracaj szybko ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesz Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 daj cos ja biedny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerremi Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Teraz, kesz napisał: daj cos ja biedny Co łaska nie mniej niż 100kk 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 17 minut temu, kuchenkaa napisał: Jak się nie znamy długo, szkoleniowca ci dałem... No dobrze dziękować ci bardzo ale nie znam się z tobą tyle co np z wilkiem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 33 minuty temu, Natalia_16 napisał: Panda musimy jeszcze zagrać w cs💜 a tak po za tym to wracaj szybko ❤️ Pewnie że musimy zagrać. Może wrócę za 2,3 miesiące a może wcześniej albo nie wrócę zobaczy się 💜 23 minuty temu, kesz napisał: daj cos ja biedny Najpierw musiałbym coś mieć heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 1 minutę temu, cienszki napisał: siema fajny dick pokaz mi go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanW Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Spoko morda jesteś wracaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Buziaczki, trzymaj się tam potężny laweciarzu! 🙁 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINGGG Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Nie mówię żegnaj, mówię do usłyszenia i zobaczenia wariacie, dzięki również za wszystko i czas napisać jeszcze więcej historii hah 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 2 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 10 godzin temu, Wercia napisał: Buziaczki, trzymaj się tam potężny laweciarzu! 🙁 💙 9 godzin temu, KINGGG napisał: Nie mówię żegnaj, mówię do usłyszenia i zobaczenia wariacie, dzięki również za wszystko i czas napisać jeszcze więcej historii hah 💙 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Trzym się mokrapando 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 3maj się graczu, wracaj kiedyś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Trzymaj się i wracaj do nas szybciutko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stofro Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi