sully Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Nick : sully SID : 78087 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAPD Ranga posiadane we frakcji: PO I powód : Na własne życzenie. Dziękuje: @Wymyk - za każdą godzinę spędzoną ze mną we frakcji.@argo_ramiro - za egzaminy, spóźnienie, upomnienie.@cinekox - ty to ogólnie miły chłopak jesteś, nawet mnie nie zwyzywałeś ani razu.@LubieOgorki - Najlepsze WTD pod słońcem.@Kalashnik0v - za wspólne patrole, przepisową, bezpieczną jazdę po mieście jak i poza obszarem zabudowanym.@FUSH69 -stawianie blokad razem to czysta przyjemność.@krzywy - ciebie to już dawno nie widziałem, aż mi przykro z tego powodu. @Wercia - za wielokrotną pomoc. Trzymajcie się, kc was. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Powód 10/10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUSH69 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalashnik0v Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Trzymaj się 😓 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 3maj sie trzeba kiedyś w cs zagrac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi