Franiu Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Nick :Franiu SID :74342 cyba xd z jakiej frakcji chcesz odejść :SAFD Ranga posiadane we frakcji:6 powód :brak chęci do gry 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 co xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 czm to robisz no nie szkoda z frakcji odchodza przez jakis pseudol szymexa xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 3 minuty temu, ZaRiuS napisał: czm to robisz no nie szkoda z frakcji odchodza przez jakis pseudol szymexa xd poprostu nie chce mi sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Nie dyskutujcie mi tutaj.@AgatacutCO to znaczy chyba? SID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 nie wiem jaki mam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 27 minut temu, Smallspy. napisał: Nie dyskutujcie mi tutaj.@AgatacutCO to znaczy chyba? SID. 74342 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi