KINGGG Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Przyszedł czas i na mnie, straciłem chęć i sens gry po prostu, tak to nazwijmy heh. W tym miejscu chciałbym podziękować: @Inder00 za szanse w administracji, chodź lota była rly nie potrzebna 😛 @Smallspy. za pomoc w praktycznie każdej sytuacji. Dbaj dalej o ten serwer tak jak robisz to do tej pory, bo robisz kawał dobrej roboty ❤️ @Jerremi* za wspólne pogawędki, wspólne jeżdżenie bez celu tak po prostu, dobry humor zawsze i wgl, trzymaj się tam bratku ❤️ @MokryMarek13cm praktycznie tak samo jak wyżej 😄 @OFF nie ma Cię już dawno na serwie bro, ale i tak serdeczne dzięki za wszystko po prostu ❤️ @suchapanda uciekłeś chwilkę przede mną ale rozumiem to, dziękuje za ELITE i wgl wiesz jak ❤️ @Wujaszek za rozmowy, RP itp hah 😄 @venuz dobra morda hehe 😄 @Koleszka72 za wspólnie spędzony czas po prostu, za dużo tego było byku hah 😄 @TeD;3 za ELITE, wspólne chwile itd ❤️ and w uj innych ludzi, mam nadzieje że dobrze mnie zapamiętacie, może kiedyś wrócę.. Niech Wam się wiedzie jak najlepiej w nowym roku jak i na serwie. Cóż lepiej się witać niż żegnać więc powiem tylko do zobaczenia kiedyś. Tak więc strzała żeby wam dała itd 😄 ❤️ 2 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 ok elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShederVN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Szkoda że odchodzisz, pomimo, że praktycznie się nie znamy, przy pogawędce o kupnie domku wydawałeś się mega przyjemny 🙂 Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś tu zawitasz i wrócisz pełny energii. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stofro Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Bywaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venuz Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 nie rób tego :c ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackNygaKazimierz2013 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 papa :C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolak69 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 ok. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojtato Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Widzisz,no trzymaj się 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spontan Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Żegnaj najlepszy adminie trzymaj się ♥️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 (edytowane) no i odszedłeś tak jak ja i OFF heh. Ale chociaż kontakt jest bo w csa gramy 😛 Edytowane 7 Stycznia 2021 przez suchapanda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi