Wii Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Nick : Wii SID : 34090 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAMC Ranga posiadane we frakcji: Młodszy Inspektor powód : Słaba atmosfera, faworyzacja i tym podobne 6 3 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 1. Popłacz się. 2. Dał Ci szansę, zachowałeś się jak .... XD 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolak69 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 (edytowane) 8 minut temu, sam_sung napisał: No pewnie faworka... Weź się zastanów co ty piszesz bo to jest śmieszne człowieku on ci daje szanse a ty sie popisałeś przed wolaczkiem dobra we gruby sie nie wypowiadaj sie o mnie bo gowno wiesz i sie wypowiadasz jak jakis pionek przydupasie. NIE POZDRAWIAM! Edytowane 6 Stycznia 2021 przez Wolak69 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typeczek Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 1 godzinę temu, sam_sung napisał: No pewnie faworka... Weź się zastanów co ty piszesz bo to jest śmieszne człowieku on ci daje szanse a ty sie popisałeś przed wolaczkiem Jak to jest ze najpierw u nas na kanale wyzywales kizziego i timowskiego a teraz z nimi trzymasz hm? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Faworka? Masz jakiś dowod na to? Ja jakoś nigdy nie widziałem tutaj faworki, więc przestań kłamać okej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 3 minuty temu, TurboWojtek napisał: Skoro nie było by faworki to @Kizzy by wam nie pozwalał na takie zachowanie które ty stosujesz że wrzucasz każdego do ściany on za to mi dawal ostrzeżenia i pewnie by minusy dawal gdybym jeszcze to robil xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolak69 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 59 minut temu, krakanax napisał: on za to mi dawal ostrzeżenia i pewnie by minusy dawal gdybym jeszcze to robil xD gówno wiesz i sie wypowiadasz dobrze oby tak dalej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 1 minutę temu, Wolak69 napisał: gówno wiesz i sie wypowiadasz dobrze oby tak dalej Jak mnie w samc nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolak69 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Teraz, krakanax napisał: Jak mnie w samc nie ma z tym sie zgodze a blackliste jakos mam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 8 godzin temu, Wolak69 napisał: dobra we gruby sie nie wypowiadaj sie o mnie bo gowno wiesz i sie wypowiadasz jak jakis pionek przydupasie. NIE POZDRAWIAM! 1 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Godzinę temu, Spectra ♔ napisał: acha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 1 minutę temu, OliwieR45. napisał: acha hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karas. Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typeczek Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 1 godzinę temu, sam_sung napisał: Wolak nic nie wiedzący się udziela tak samo typuś który w strzela uszami ty mi to mowisz samsung ktory konfi tylko jak moze i lize dupe kazdemu xd 5 godzin temu, Kizzy napisał: Ej ale to wy nas wyzywaliscie gosciu nie bylo cie u nas na kanale a sie wypowiadasz kto kogo wyzywal zastanow sie XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolak69 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 2 godziny temu, sam_sung napisał: Wolak nic nie wiedzący się udziela tak samo typuś który w strzela uszami no okej grubasie kazdy ciebie wyzywa stfu! 6 minut temu, Blackdream napisał: wy wyzywaliście oszuści jedni a chociaż tak mi wiadomo i tak mi powiedziały pewne osoby kogo to obchodzi jak powiem ze masz 2iq to bedzie prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typeczek Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 8 minut temu, Blackdream napisał: wy wyzywaliście oszuści jedni a chociaż tak mi wiadomo i tak mi powiedziały pewne osoby ok mordo opieraj sie dalej na tym co ci ktos mowi a nie na faktach xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolak69 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 42 minuty temu, sam_sung napisał: Wolak ty coś o wyzywaniu mówisz? Zawsze jak ktoś napisze na /v o tobie to jest spam np. Wolak to debil czy coś w tym stylu więc weź coś przemyśl zanim coś napiszesz Gruby GRUBY Ggruby GGGRubyyy Grubbbyy gRUBY GrUbY gRRuby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 12 minut temu, kuchenkaa napisał: Siema siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolak69 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 6 minut temu, Kosin. napisał: wyzywanie kogoś, bo jest gruby w 2021 XDDD on jest mega GRUBY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi