Franiu Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Frakcja do której należy oskarżony :SAFD Nick osoby oskarżonej :Mandarynka Powód :Napisałem powrót do SAFD on przyjął po czym pytam się co mi proponuje i napisał starszy sekcyjny gdy miałem ogniomistrz 2 rangi w dół i napisałem bo robiłem hotel z frakcji gdy tylko raz odszedłem. Teraz gdy gadałem o filpq który miał starszego ogniomistrz a mandarynka napisał że miał aspiranta ja patrze na jego powrót a tam mandarynka edytowała że miał aspiranta nawet mam ss Dowody :wyśle smallspy dc Oczekiwania :nie wiem niech GKF zadecyduje 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 11 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 no nie wiem xorek się pomylił bo miałem awans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 11 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 gdzie tu degrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 8 minut temu, Mandarynka napisał: Nie odwracaj kota ogonem, bo ty miałeś młodszego ogniomistrza a filipq miał młodszego aspiranta co oznacza, że on dostał 2 degrady po powrocie a ty miales dostac 1. Łatwa matma Młodszy Ogniomistrz jedna w dół Starszy Sekcyjny, Młodszy Aspirant dwa stopnie niżej Ogniomistrz pomyśl później pisz skarge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 11 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 a poka dc proszę 2 minuty temu, FilipQ napisał: Łatwa matma Młodszy Ogniomistrz jedna w dół Starszy Sekcyjny, Młodszy Aspirant dwa stopnie niżej Ogniomistrz pomyśl później pisz skarge zobacz wyżej 4 minuty temu, Agatacut napisał: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 spłakałes sie franek o ""degrada"" miałeś degrada na młodszego ogniomistrze bo jeszcze pamiętam jak byłem w safd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 11 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 poka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 dostałeś degrad za 3minusy i teraz płaczesz 😞 Teraz, Agatacut napisał: poka mnie już niena w tej frakcji XD ale kay co był lub jest raczej pamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 11 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 no to poka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Teraz, Agatacut napisał: no to poka czy ty nie rozumiesz ze mnie niema w frakcji to jak mam ci pokazać? becz00nia z ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 11 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 3 minuty temu, Szymex21 napisał: dostałeś degrad za 3minusy i teraz płaczesz 😞 mnie już niena w tej frakcji XD ale kay co był lub jest raczej pamięta to jak nie jesteś to się nie odzywaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 dziecko się popłakało o tzw "degradzie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 11 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 a po za tym degrada nie widziałem a chyba go nie mogłem dostać jak odszedłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Teraz, Agatacut napisał: to jak nie jesteś to się nie odzywaj tylko że ty próbujesz komuś coś wmówić chociaż ze to jest nie prawdą bo odrazu po awansie miałeś degrad a teraz tylko próbujesz załatwić komuś problemy 1 minutę temu, Agatacut napisał: a po za tym degrada nie widziałem a chyba go nie mogłem dostać jak odszedłem przed odejściem go miałeś idealnie po spotkaniu w "niedziele" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 3 minuty temu, czitos napisał: XD ja na powrocie po 2 miesiącach dostałem 9 stopni w dół i nie płakałem. ja tez xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi