Davis Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Cześć! Z tej strony Davis ( Grzegorz). Pochodzę z Leszna w woj.wielkopolskim. Moim hobby jest prezenterstwo radiowe, grafika komputerowa. Trafiłem tu do Was przypadkiem, przez kolegę jednak myślę, że mi się spodoba. Wracam do serwerów MTA po 6 latach przerwy. Życzę miłej gry i do zobaczenia na serwerze 🙂 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 No siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Do Widzenia cześć i czołem pytacie skąd się wziąłem 🤔 Jestem wesoły mentorek mam na przedmieściu domek 😂🤤 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 19 minut temu, BillyKid napisał: Cringe Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi