Skocz do zawartości

Baaayyooo

ja3kubeq
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra miałem to pisać kilka miesięcy temu a jak dostałem perma to już wogle mi z radości odbiło i zapomniałem. 

No to wiem że macie wyjebane ale nie mam co robić to zaczynamy. 

@papcio dzięki za przyjęcie do frakcji :3 @Sebastos również dzięki za przyjęcie do frakcji, fajnie było czasem pogadać i lecimy na prpg brum brum                        @kuchenkaa dzięki za fajnie spędzony czas we frakcji na zarządzie i nie tylko :3 @Toomekk fajnie było się poznać, tam Ci odpisałem więc nała x2                         @KospiPL cejot i kidos jesteś walony i tyle w temacie nie no kocham Cię 🤗       @typowyk fajny perm, nie?                      @cienszki no żebyś nie czuł się pokrzywdzony że Tomek Cię nie oznaczył to ja to robię, dzięki za odwalanie na duty i różne inne akcje, kontakt został i mam nadzieję że nie przepadnie :3                                               @RuskaLufa aj się narobiło ziomal         @SneeZer siema kierowniku                    @Tome_kk dziena szef za przyjęcie do frakcji po raz drugi i za to że mi nie dałeś bma za to co odkurwiłem ❤️                     @filipson dzięki że dałeś zarządowi ssy 🤗                                                                 @FUSH69 fajnie było się poznać, i Ty się tam ucz bo znowu nie zdasz 😝👊     @#WILKU również kozak było się poznać, dzięki za walone nocki na sarze, powodzenia w prowadzeniu frakcji ^^     @Blaze. jak egzamin to tylko u Jakubka nie?                                                               @FreakyYT dzieje się auu                         @Uno. ojj tak uncun pamiętne czasy      @VIKER dzięki, że mnie uprzedziłeś żebym zszedł z urlopu bo szkoleniowiec czekał 😄                                                      @II Vxnezy II nie dzwon więcej w sylwestra jak nie kontaktujesz i papatki 😘                                                                 @Smallspy. dzięki za perma za odwalanie! ❤️                                             @LiLAstra dziekuwa za egzamin ❤️

Reszcie dziękuję za grę, jak kogoś nie oznaczyłem to soraska :c

Randomów przepraszam za taranowanie :3

Aa jeszcze bym zapomniał                         @Gabryrs_ gz zastępcy dawaj napierdalaj tam adepciochów                   @KmBurY miło było poznać, powodzonka na innym serwerze :3

Dobra odemnie to tyle nała wszystkim 😘

Sory za to jak to gówno wygląda ale na telefonie to się jebie a mi się kompa nie chce włączać 

• Like 2

• 2 tygodnie później...