imgores Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Nick: imgores SID: 63442 z jakiej frakcji chcesz odejść: SARA Ranga posiadane we frakcji: Specjalista powód: Straciłem chęci do grania w tej frakcji, ale myślę że kiedyś do tej frakcji jeszcze wrócę. Przepraszam jak i dziękuję wszystkim osobom z SARY za ten fajnie spędzony czas. Kiedyś jeszcze do was wrócę. Trzymajcie się!! 😞 ❤️ 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicK_ Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 co kasuj mi to bende ci robił norme 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tome_kk Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Narka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 kolejny... zaraz nie będzie ludzi w sara 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Pa pa miło było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi