Bistek. Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Nick : _Bist3K_ SID : 69037 z jakiej frakcji chcesz odejść : SARA Ranga posiadane we frakcji: Budowlany powód : brak chęci i trochę spraw rodzinnych Dziękuje zarządowi za miło spędzony czas w Frakcji było bardzo fajnie dziękuje że mogłem z wami być. Kiedyś możę kiedyś wrócę ❤ 1 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 i kolejny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) ej no, ze ja odszedłem to nie znaczy ze wy macie odejsc ja odszedłem a zaraz po mnie 3 osoby :c Edytowane 19 Stycznia 2021 przez imgores 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 1 godzinę temu, kuchenkaa napisał: Co się z wami ludzie dzieje... ty też odszedłeś tak samo jak ja XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi