FilipQ Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Z chęcią przygarną stafforda dlatego że ma fajne dodatki : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 No hej, z chęcią bym chciał wygrać takiego Stafforda dlatego że marzy mi się auto na fullu. Jest dobre pod G1 moim zdaniem i w końcu mógłbym mieć jakieś lepsze autko. Według mnie jest ładne i przydałoby mi się bardzo. Oczywiście nie sprzedałbym tego, zostawiłbym sobie to jako taką "pamiątke". Securicar też fajny, lubię nim jeździć na dm z ziomkami żeby się trochę pobawić, ale o wiele bardziej wole to o czym mówiłem wcześniej czyli Stafforda. Monstera zbytnio nie chce bo to jest po prostu droga do prawka hehe, będzie mnie za bardzo kusiło żeby porobić nim coś bardziej głupiego. Myślę że się trochę rozpisałem i to docenisz. Pozdrawiam przede wszystkim ciebie jak i inne osoby starające się o jedną z tych nagrod. siema! ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emeryt Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Pacik wiadomix ze stafford do nie zmarnował by się w moich rękach 😁😁 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarsjanin Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 ja to bym chciał securicara na dm tak o by cejotów rozwalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awelkaz Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 a przyjme cokolwiek bo biedny jak dupa jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiruk Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 najbardziej bym chcial staffordzika bo wygralem nim g1 kiedys proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3MO Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Chętnie przygarną bym tego stafika ponieważ podoba mi się 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 No co Pacik, przygarnął bym sobie securi bo fajne autko i muzyczki da posłuchać. Pozdrawiam miłego dnia oraz smacznej kawusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 witam ja ze monstrka dupnę bo prawka nie było a ja se bym podwalał i skakał z mc dzk za szansę i hop przez mc narkas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa45 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Z chęcią przygarnąłbym Stafforda lub monstera boo bardzo fajne autka i napewno by się przydały, ale Securicar'em też nie pogardze ❤️ 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 siemano no przydał by się ten mosterr, fajnie by było nim pojeździć po mapce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myven Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Securicar meeega fura 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serix Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Chciałbym bardzo wygrać najlepiej wszystkie hahah pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anozielony Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 bardzo chciałbym Monsterka lub Seciurcar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier <3 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 siema chce wygrać monstera ale pewnie nie wygram wiec pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominicTorreto Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 23.01.2021 o 01:12, MrThePat napisał: Sieeeema, dziś lecą 3 moje najlepsze furki na giveaway. Wystarczy zostawić komentarz i tyle. W komentarzu opiszcie jaką furę byście chcieli i dlaczego. Macie czas do 01.02.2021, wtedy wybiore zwycięzców. https://multirpg.pl/game/vehicles/view/864/information/ - MK3,MK4,LGBT, STEREO, CHIPTUNING, low id https://multirpg.pl/game/vehicles/view/895/information/ - stereo, low id https://multirpg.pl/game/vehicles/view/2051/information/ - po prostu monster, w miare niskie ID ^ Wyżej tuning aut itp. Życzę powodzenia każdemu! 😄 //end Chętnie bym przygarnął monstera bo miałem kiedyś podobnego ale dostałem bana na innym koncie i chciałabym zebrać znowu moją kolekcję ze zbanowane go konta. Edytowane 26 Stycznia 2021 przez Kononowiczplus1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byastil Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 mmm monsterek fajniutki, pozdro świerze za inicjatywe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolunio Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Witam witam przygarne monsterka lub staffa chętnie , sory ze nie gram na paradise ale juz mi sie nie chce w mta grac 🙂 Pozdro licze ze cos wygral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwoneczek Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Nie chce wybrzydzać, ale najchętniej to wziąłbym stafford. Zbieram autka na niskim id i ciekawe unikaty, więc przyda się do kolekcji, i zostanie w garażu. 😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasner Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Siemka, ja najchętniej przygarnąłbym Securicara. Sztosik fura, przydałaby się do RP. 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragoniM_)) Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Przygarnął bym Stafforda gdyż no najładniejsze autko w Gta San Andreas, no i każda dupa by chciała chłopa z takim autkiem. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 chciałbym Monstera bo mam faworke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazell Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Siema nie znam Cię ale securicar by mnie zadowolił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNOvEK Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Witam bardzo miło by było mieć którekolwiek z tych aut pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 (edytowane) Przygarnął bym cokolwiek, lecz najchętniej Stafforda, miło było by coś dostać pozdro. Chciałbym go ze względu na to, iż stafford to mimo wszystko fajny klasyczek pod g1. Edytowane 30 Stycznia 2021 przez Sztynksu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi