Febson Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 OJ PACIK PACIK, ZŁOTE CZASY PRZEMINĘŁY 😕 GRZECH WYBRZYDZAĆ COKOLWIEK, ALE TAKI STAFORD OD TURBIEGO FRAJERZYNY BYM PRZYGARNĄŁ. JAK KIEDYŚ WRÓCISZ,A RACZEJ TO SIĘ NIE STANIE TO STAŁBY NADAL U MNIE, BO WIESZ, ŻE TAKIE PERŁY ODE MNIE NIE ODCHODZĄ. POZDRO I OBY DO ZOBACZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Chciałbym coś ze stereo może być low id nie musi być MK Przydał by się do robienia imprezek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Sjemka ja bym chcial staffordzika moze wygram jeżeli tak to dzieki jesli nie to powodzenia i gratulacje innym pozdrawiam cieplutko ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premix Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Nigdy nic nie wygrałem więc cieszyłbym się z każdego z tych pojazdów 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzytulMnieKtos Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 23.01.2021 o 01:12, MrThePat napisał: Sieeeema, dziś lecą 3 moje najlepsze furki na giveaway. Wystarczy zostawić komentarz i tyle. W komentarzu opiszcie jaką furę byście chcieli i dlaczego. Macie czas do 01.02.2021, wtedy wybiore zwycięzców. https://multirpg.pl/game/vehicles/view/864/information/ - MK3,MK4,LGBT, STEREO, CHIPTUNING, low id https://multirpg.pl/game/vehicles/view/895/information/ - stereo, low id https://multirpg.pl/game/vehicles/view/2051/information/ - po prostu monster, w miare niskie ID ^ Wyżej tuning aut itp. Życzę powodzenia każdemu! 😄 //end Siema, fajnie że robisz coś takiego bo akurat zawsze chciałem mieć monstera a cały czas kasa szła na coś innego. Przydał by mi się ,nie mam nic terenowego a on jest do tego jest idealny. Mam nadzieję że wygram bo coś czuję, że nigdy go nie kupie niestety :(( Jakby co będę wdzięczny, na pewno go nie sprzedam, zostanie u mnie do końca. Edytowane 31 Stycznia 2021 przez BellatorX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasioreg Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Hejka pacik chciałbym wygrać Stafforda, jeśli uda się dokonać mojej wygranej opowiem Ci jak to było z tą Wercią z pikantnymi szczegółami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_venther Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Siemanko byczku, przygarne kazde autko i chętnie bym nim pojeździł bo za bogaty nie jestem, praca i/e juz mi sie nudzi i nie mam co robić, takie nowe autko zacheciło by mnie do gry na nowo, z góry dziękuje za przeczytanie <3333333333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandaf15 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 hej bardzo cię lubię 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) Gratuluję wygranym, po wygraną zgłoście się na pw. Macie 24h na zgłoszenie się po odbiór inaczej re-roll. Osoby niepodające nazwy modelu auta nie były brane pod uwagę. Stafford: @Pablo_Escobar Securicar: @Aquarosa. Monster: @BloodsTM Pozdrawiam cieplutko. //USTAWIONE Edytowane 1 Lutego 2021 przez MrThePat 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_Escobar Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Łooooo panie, dziękuję ci bardzo ❤ to mój pierwszy konkurs jaki wygrałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 1 godzinę temu, BloodsTM napisał: PANIE DZIEKUJE CI BARDZO NIE WIEDZIAŁEM ŻE SZCZESCIE SIE PRZYTRAFI https://imgur.com/a/urAMUo2 Sajmoneqq Lazyboy kidzik wow wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymus21 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 4 minuty temu, BloodsTM napisał: Ból dupki się załącza widze pff co do słowa kidzik to nie będę mówić bo sam masz 12lat a ja 14 XDD ojoj kto na vc modulator podpina XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Dziękuję wszystkim za udział. Konkurs zakończony. Miłej gry na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi