PanW Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) Frakcja do której należysz :SARA Nick : Wujaszek Powód : Zostałem Wydalony Powód że niby jestem Liderem Frakcji na Swojiom Serwerze Typ kary ( zawieszenia etc.) : Wydalony z Frakcji SARA Coś od siebie : Witam mam na imię sławek Jestem Pracownikiem SARA od 4 Miesięcy Zostałem Wydalony Bo Ktoś Napisał lub Powiedział że jestem na Swoim Serwerze Liderem Frakcji Nie jestem Bo Ja Tylko GKF to Oznacz że Pilnuje pożotku a nie jestem Na dudy Proszę O Pozytywne rozpacznie mojego Wniosku o Powrót do Sary z Poważaniem Wujaszek Edytowane 23 Stycznia 2021 przez Wujaszek 1 2 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Dajcie wujaszkowi szanse! Wujaszek w SARA dobrze się spisywał i pełnił służbę ❤ Pilny pracownik został zwolniony ;( #MuremZaWujaszkiem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Dajcie mu szansę, był świetnym pracownikiem #MuremzaWujaszkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanonyme_Secret Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Dajcie mu szansę, świetny z niego pracownik. #MuremZaWujaszkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 #MuremZaWujaszkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Permek Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 #MuremZaWujaszkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Sprawa wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi