Skocz do zawartości

Wracam

Jay_Joker
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

46 minut temu, Jay_Joker napisał:

nie mam potrzeby jechać ci napluć na czoło bo i tak juz cie życie ostro przeorało 

No obsrałeś zbroję, pier**liłeś "podaj adres" "połamie cię", a teraz ogon pod c*pę i piszesz że na czoło byś mi napluł. Masz 160 i jesteś rudy, jedyne co byś zrobił to na komende spierdolił że ktoś na ciebie źle spojrzał.

• Haha 1

2 godziny temu, Simon. napisał:

No obsrałeś zbroję, pier**liłeś "podaj adres" "połamie cię", a teraz ogon pod c*pę i piszesz że na czoło byś mi napluł. Masz 160 i jesteś rudy, jedyne co byś zrobił to na komende spierdolił że ktoś na ciebie źle spojrzał.

jak o tobie nagrywali kurwo jebana piosenkę "jak cie opluja to powiesz że deszcz" i cos będziesz pier**lił farmazonie a i na komende to twoja matula sp***dalała jak jej stary rozjebał 0.7 na głowie stfu ci na rodzinie szonie pier**lony 

1 godzinę temu, Jay_Joker napisał:

jak o tobie nagrywali kurwo jebana piosenkę "jak cie opluja to powiesz że deszcz" i cos będziesz pier**lił farmazonie a i na komende to twoja matula sp***dalała jak jej stary rozjebał 0.7 na głowie stfu ci na rodzinie szonie pier**lony 

O teksty o rodzicach wróciły, no widzę ze poziom nadal trzymasz. Coś czuję że z tym rudym trafiłem bo takiego rage złapałeś że to głowa mała. Jak już odejdziesz od kompa to wytrzyj pot z czoła, bo tak się spociłeś pisząc ten tekst że to ch*j. Jak wymyślisz jeszcze ciekawe teksty to pisz, bo już takiego debila jak ty to dawno nie spotkałem ;v

Edytowane przez Simon.

1 minutę temu, Simon. napisał:

O teksty o rodzicach wróciły, no widzę ze poziom nadal trzymasz. Coś czuję że z tym rudym trafiłem bo takiego rage złapałeś że to głowa mała. Jak już odejdziesz od kompa to wytrzyj pot z czoła, bo tak się spociłeś pisząc ten tekst że to ch*j. Jak znajdziesz jeszcze ciekawe teksty to pisz, bo już takiego debila jak ty to dawno nie spotkałem ;v

po pierwsze jesteś idiotą j**anym bo nie jestem rudy xdd  po drugie mam życie w irl nie tak jak ty rok w mta grać bez przerwy idz debilu zajeb barana w ściane i sie troche do informuj  a potem cos tam szczekaj 

2 minuty temu, Jay_Joker napisał:

po pierwsze jesteś idiotą j**anym bo nie jestem rudy xdd  po drugie mam życie w irl nie tak jak ty rok w mta grać bez przerwy idz debilu zajeb barana w ściane i sie troche do informuj  a potem cos tam szczekaj 

Rok w mta bez przerwy XDDD, ty to w piwnicy widzę zamknięty siedzisz i dopiero co cię wypuścili pewnie co? Ja od 21 grudnia nie gram w mta, więc niezły rok.  Z tym doinformowaniem to ci nie wyszło bo każdy gada że jesteś rudy, więc nie kłam 😉

A i ogólnie jak ci włosy na jajach urosną i przestaniesz walić konia do własnego avatara to wtedy się możesz wynurzać ze swojej jaskini pedalstwa stulejo

• Like 1

• 2 tygodnie później...