Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) Tak jak w temacie nadszedł czas na dłuższą przerwę muszę trochę odpocząć od MTA ,miejmy nadzieje że wróci mi jeszcze zajawka no cóż nie będę się tutaj jakoś specjalnie rozpisywał ,dlatego chciałbym wymienić parę osób: @draco Obyś w końcu dostał się do zarządu ✔ @NinjSS Konfident lvl up @Black* Mam nadzieje ,że znajdziesz inną godną osobę do zarządu. @All4Tech Road to Root @AdThree Dzięki za te wszystkie akcje w SAPD oraz v-lidera ❤️ @Kujukwangu W końcu dostałeś powrót do SAPD wykorzystaj tą szanse 😂 @Deep Mimo że jeden z najmłodszych SAPD'ów ale za to solidny i uczciwy mam nadzieje że grube awansy będą @ZjemCiKlapki Pamiętam do dzisiaj pościgi jeszcze za czasów Maximusa ❤️ @Stachuuu212 Jednostka taran xD No i życzę powodzenia nowym funkcjonariuszom mam nadzieje ,że jeszcze ktoś zostanie we frakcji 😂 Chciałbym jeszcze jutro zagrać ostatnią audycję na serwerze o godzinie 14:00 gdzie zorganizuję eventy fajne. Mam nadzieje że zawitacie ,a tym czasem piece yoł Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 No, weź nie pitol. 3maj się ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikneQQ Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 No widzisz też musiałem zrobić większą przerwę, mam nadzieje że wrócisz, ja wrócę po długiej przerwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paski132YT Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Elo miałeś mega audycje i byłeś spoko ziomkiem ❤️ 😭😭❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kujukwangu Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 3maj się mordko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 😞 Bede tesknil.. Kozacki V-Lider, prawdziwy przyjaciel. Kontakt na dsc mamy. Moze do zarzadu sie dostane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Pa Sup. ❤❤❤❤❤❤🍻🍻🍻 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 3maj się tam i wracaj do nas szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andegawen Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Trzymaj się Linke 😢 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 trzyym się wróć jutroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdThree Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 papa słodziaczku c; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek756 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi