Polak Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) Odpowiedź brzmi: TAK, jest to mój powrót jak i na scene MTA, jak i na Multi. Wróciłem, już bez takich lagów jak kiedyś (na tą chwile ścinki mam co jakieś 2, 3 godzinki więc czilerka 🙂 @Pablo_Escobar @IVVAN @Molak94 Edytowane 31 Stycznia 2021 przez Jeste_Z_Polski 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 2 minuty temu, BillyKid napisał: ACHA ??? Trzeba wiedzieć kim ja jestem zanim coś napiszesz 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Czy to ten jestes z Polski ? Normalnie ,wraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Teraz, BillyKid napisał: Nie szczekaj lepiej Kim ty jestes xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 1 minutę temu, BillyKid napisał: XDDDD a kim ty jesteś? Mowie trzeba grac dluzej niz 6 miesiecy tutaj zeby wiedziec kim jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 7 minut temu, BillyKid napisał: Jedyne osiągnięcie to PSP i co Oj to ja mam 9k sid PSP SAN NEWS SARA Nie grales ze mna to nie wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Teraz, Jeste_Z_Polski napisał: Oj to ja mam 9k sid PSP SAN NEWS SARA Nie grales ze mna to nie wiesz Ja mam 2k sid i cię nie znam ale miałeś osiągnięcia wow dobry jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Chłop co myśli że ma 9 k Sid to ma fame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Teraz, Kosin. napisał: no ta co ty nie znac polaka jakiegos? jak to najsławniejszy grac na serwerze jest A no tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Ohh. Panowie nie wiecie o co chodzi, nie chodzi tu o SID ani o FAME byłem znany prawie na całym serwie wraz z administracja bo mialem takie lagi ze jak mnie ktos na mapie widzial to juz wiedzial kto to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 hej hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 3 godziny temu, Jeste_Z_Polski napisał: Ohh. Panowie nie wiecie o co chodzi, nie chodzi tu o SID ani o FAME byłem znany prawie na całym serwie wraz z administracja bo mialem takie lagi ze jak mnie ktos na mapie widzial to juz wiedzial kto to XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 4 godziny temu, Jeste_Z_Polski napisał: Oj to ja mam 9k sid PSP SAN NEWS SARA Nie grales ze mna to nie wiesz Emmm jakby ja mam 54k sidu a byłem wszędzie oprócz administracji i sapd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_Escobar Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Co to za CJ 9 godzin temu, BillyKid napisał: Mam 80 k sidu i co boli cię to A ja 21k ez? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Acha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 21 godzin temu, Jeste_Z_Polski napisał: Ohh. Panowie nie wiecie o co chodzi, nie chodzi tu o SID ani o FAME byłem znany prawie na całym serwie wraz z administracja bo mialem takie lagi ze jak mnie ktos na mapie widzial to juz wiedzial kto to tez mam 10 fps i co teraz gdzie muj puchar? @Kosin. chyba jakis fame jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 3 godziny temu, XoreK napisał: mam 2k sid i jestem nikim tu lol. Co ty jesteś koxem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrxx503 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 powrut? @Jeste_Z_Polski to ja terz wracam 🙂 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeno Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 W dniu 1.02.2021 o 16:48, XoreK napisał: mam 2k sid i jestem nikim tu lol. Zgadzam się xDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falloutini Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myven Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 W dniu 31.01.2021 o 18:16, Aluu. napisał: Emmm jakby ja mam 54k sidu a byłem wszędzie oprócz administracji i sapd No i co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dictator CzasTroll Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 ile % z polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rixerek Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 hejkaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi