Monsterr. Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Nick : Monsterr. SID : 22715 z jakiej frakcji chcesz odejść : San News Ranga posiadane we frakcji: Starszy Redaktor powód : Stwierdziłem iż, moją drogą na serwerze jest administracja. Podziękowania dla zarządu za szansę: @TurboWojtek @KQBA @Wr77zer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Panie jezu trzymaj mnie bo zaraz sobie coś zrobię czemu mi to robisz ale jeżeli musisz to żegnaj i czekam na twój powrót 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monsterr. Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 7 minut temu, TurboWojtek napisał: Panie jezu trzymaj mnie bo zaraz sobie coś zrobię czemu mi to robisz ale jeżeli musisz to żegnaj i czekam na twój powrót Jeszcze się zobaczymy Wojtek 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr77zeR. Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Naura powodzenia leć po ruta ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 nie no, jeszcze ty... :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi