Napastnik Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Nick : BrudnyJohny wtedy Aluu Powód :obrazalem biznes oraz ich zarzad Typ kary ( zawieszenia etc.) : bl bma Coś od siebie : @TurboWojtek mam nadzieję że już mi wybaczyłeś i pozwolisz mi wrócić w wasze progi. Swoje odczekałem i porobił bym jakies artykuły @Straw_plsory ze cie obrazalem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 @KQBA @Wr77zeR. @wtfomglolspectra @Straw_pl czekam na wasze decyzję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Teraz, KQBA napisał: Wyjątkowo moge sie zgodzić ale jak będziesz obrażał nas / kopiował artykuły itd. to już nie będzie litości ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Ja to samo co chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr77zeR. Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 7 minut temu, KQBA napisał: Wyjątkowo moge sie zgodzić ale jak będziesz obrażał nas / kopiował artykuły itd. to już nie będzie litości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Godzinę temu, KQBA napisał: Wyjątkowo moge sie zgodzić ale jak będziesz obrażał nas / kopiował artykuły itd. to już nie będzie litości Nie mam wyjscia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Posiadasz bl bma Róbcie co chcecie Nie mam zdania na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 @Smallspy. można mu zdjąć to black liste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi