Kyniux Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Nazwa tematu: Skarga na [Nelux] Twój nick: SpizgaNYKyniux Nick pracownika, na którego jest skarga:Nelux Powód skargi:Jestem członkiem i zarazem pracownikiem frakcji SAFD .Obok naszych koszar jest parking frakcyjny gdzie Pracownicy frakcji mogą stawiać pojazdy ja również zostawiłem tam swoją żółtą RS7 i została odholowana z tamtego parkingu Data i godzina zdarzenia:2021.02.10 godz 16.30 Dowody:https://imgur.com/a/LugDHqJ a wiarygodność tego czy jestem w frakcji SAFD możecie sprawdzić na forum w zakładce SAFD i w skład SAFD . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelux Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Ogólnie to nigdy na wasz ten parking nie wjechałem, jedyne auto jakie zabrałem obok SAFD to premier i to w tej myjni na stacji, możliwe że twoje auto było wypchane i szczerze mówiąc nawet nie kojarze tego auta. Screen z pp to nawet nie jest dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Brak wystarczających dowodów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi