Zi3luu Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 9 godzin temu, VesU1 napisał: Czemu 2tdzn życia mordo opowiadaj szybko co się stało nie chce pisac o tym, tak musialo po prostu byc. Ja już nie wiem co o tym myslec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi3luu Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 8 godzin temu, Ryuuga napisał: Co się odjebalo że 2 tyg życia? 59 minut temu, Zi3luu napisał: nie chce pisac o tym, tak musialo po prostu byc. Ja już nie wiem co o tym myslec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi3luu Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 10 godzin temu, Batonik1235 napisał: Trzymaj się, niech ci tam u góry będzie lepiej Dzięki mordo, ale raczej na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi3luu Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 11 godzin temu, burbii napisał: to ze bylem osoba wymagajaca to nie moja wina, ale nie mysl ze ciesze sie ze odchodzisz bo jestes pozytywna osoba, zwitaj jeszcze na serwer skoro to prawda o czym piszesz Dzięki, postaram sie wbic dzisiaj. a i sorry ale cos mi juz odjebalo od tego wszystkiego, dzieki za samc i pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ehh Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Pisze to z mojego 2 konta jak cos(telefon) . Pamietam jak sobie graliśmy na paradise 2.0 czy tez gdy razem bylismy org. Sory ze cie wkurzalem ale mam nadzieje że traktowales to jako zarty. Gdy tez mnie zapraszales do swojej organizacji. I wgl co sie stalo ze zostalo tak malo czasu? Pozdrawiam wlasciela muchy deluxo.Pamietam jak przybyles do samc co sie wiązało z wyrzuceniem mnie poczatkowo bylem zle nastawiony ale potem zauwazylem ze grasz i pomagales mi zarabiac (Jak tam bf'ka ?)No i ja i ty odeszlismy z tamtego serwera i zaczelismy grac na multirpg .Pamietam jak dostales perma raz.Nawet mnie przewiozłes tym gratem ala 80's. Moze kiedyś sie spotkamy tam na górze .Szkoda ze odchodzisz tak mlodo pa wariacie.(Potem dam ci linka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi3luu Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, Ehh napisał: Pisze to z mojego 2 konta jak cos(telefon) . Pamietam jak sobie graliśmy na paradise 2.0 czy tez gdy razem bylismy org. Sory ze cie wkurzalem ale mam nadzieje że traktowales to jako zarty. Gdy tez mnie zapraszales do swojej organizacji. I wgl co sie stalo ze zostalo tak malo czasu? Pozdrawiam wlasciela muchy deluxo.Pamietam jak przybyles do samc co sie wiązało z wyrzuceniem mnie poczatkowo bylem zle nastawiony ale potem zauwazylem ze grasz i pomagales mi zarabiac (Jak tam bf'ka ?)No i ja i ty odeszlismy z tamtego serwera i zaczelismy grac na multirpg .Pamietam jak dostales perma raz.Nawet mnie przewiozłes tym gratem ala 80's. Moze kiedyś sie spotkamy tam na górze .Szkoda ze odchodzisz tak mlodo pa wariacie.(Potem dam ci linka) Spoko, nigdy nie biore nic na poważnie a nawet jak ktoś na serio pisze to mam za duzo dystansu 😜 Piękne czasy szkoda, że juz nie pogram ale taka kolej rzeczy. Jeden 100 lat drugi 16 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi3luu Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 2 godziny temu, Milczu napisał: To jak już to sie tam tepnij do indera. Niech bramy dla SAPD wprowadzi 😉 co sapd, hwdp jp 100% juz wole do psp :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paski132YT Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 A to prawda że masz 2 tygodnie życia bo trochę smutne 😭😭😭😭😭😭😭 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi3luu Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, paski132YT napisał: A to prawda że masz 2 tygodnie życia bo trochę smutne 😭😭😭😭😭😭😭 czy ja wiem czy smutne, tak musialo byc i tak bedzie. trudno sie mowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paski132YT Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 @Zi3luu jaka to choroba jeśli michcesz powiedzieć to pv a jeżeli nei chcesz to nie mów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi3luu Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, paski132YT napisał: @Zi3luu jaka to choroba jeśli michcesz powiedzieć to pv a jeżeli nei chcesz to nie mów. lepiej zeby nikt nie wiedzial i bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paski132YT Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 @Zi3luu luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi3luu Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 4 godziny temu, paski132YT napisał: @Zi3luu luz ja już to przemyślałem, przez wszystkie noce jakoś to przyjąłem a teraz jestem na to gotowy. mówi się trudno nikt i tak za mna płakać nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paski132YT Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 @Zi3luu a nie da się przez tą chorobę na operacje czy coś iść ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi3luu Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 2 godziny temu, paski132YT napisał: @Zi3luu a nie da się przez tą chorobę na operacje czy coś iść ? nic nie pomoze :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paski132YT Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 @Zi3luuEhh nie chce wiedziec co to ale pewnie bialaczka lub rak nie lubie o takim czymś gadać mój dziadek zmarl 2 tyg jak sie urodzilem na raka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertexgames89 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 kurde mielismy kose przepraszam cie za to, Niech ci będzie dobrze po 2 stronie (*) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaarix Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 kurde byku 3maj sie tam pomimo ze cie nie znalem z serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi3luu Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 7 godzin temu, Wertexgames89 napisał: kurde mielismy kose przepraszam cie za to, Niech ci będzie dobrze po 2 stronie (*) spoko, sorry ale dla beki byla ta laurka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi3luu Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 6 godzin temu, kaarix napisał: kurde byku 3maj sie tam pomimo ze cie nie znalem z serwera a to dziwne bo raczej kazdy mnie zna jako zjeba co wyzywa wszystkich hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertexgames89 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 24 minuty temu, Zi3luu napisał: spoko, sorry ale dla beki byla ta laurka xD Spoko rozumiem, wtedy miałem zły dzien sorry jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 rest in peace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Dnia 8.08.2019 o 21:28, Zi3luu napisał: ja już to przemyślałem, przez wszystkie noce jakoś to przyjąłem a teraz jestem na to gotowy. mówi się trudno nikt i tak za mna płakać nie będzie pamiętam jak byłem takim cj i mi pomogłeś na starcie 😞 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makspejn Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 w chuja leci i tyle, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makspejn Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 a i jesteś zjebem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi