wyscigufa Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) Odchodzę z serverka po banie za to ze policjant mnie zakuł przez bramki i lognołem bo mi sie nie chciało czekać aż skończą rp Edytowane 13 Lutego 2021 przez wyscigufa 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyscigufa Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Teraz, Wyscigufka napisał: Nara frajerze chodzący po starówce z śmigłem, chociaż jakiś pajac nie będzie miał tego nicku co ja,papa 60 to ty zgapiłeś nick ode mnie pozdro 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyscigufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 XDDDDD chłopie to ty zgapiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13motorufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 muj tata pracuje w firmie policyjnej i was zakajdankuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyscigufa Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 wymyśl sobie jakiś nick a nie zgapiasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13motorufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 halo policja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyscigufa Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 3 minuty temu, Wyscigufka napisał: XDDDDD chłopie to ty zgapiasz jak ja mam od ciebie zgapiać jak sie zarejstrowałem na server w 2020-01-01 a ty 2 miesiące po mnie to chyba ty zgapisasz oj ale kłamiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyscigufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Dobra sam wiesz, że zgapiles ode mnie Nick A nie może w 2015 jak pisałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13motorufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Teraz, wyscigufa napisał: jak ja mam od ciebie zgapiać jak sie zarejstrowałem na server w 2020-01-01 a ty 2 miesiące po mnie to chyba ty zgapisasz oj ale kłamiesz no i krutko wyjasniony, nie bendziesz dawał sobie pluc w pysk 😎🤙 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyscigufa Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) 1 minutę temu, Motorufka napisał: no i krutko wyjasniony, nie bendziesz dawał sobie pluc w pysk 😎🤙 es Edytowane 13 Lutego 2021 przez wyscigufa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyscigufa Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 2 minuty temu, Wyscigufka napisał: Dobra sam wiesz, że zgapiles ode mnie Nick A nie może w 2015 jak pisałeś? nie pisałem do ciebie ze ten nick mam od 2015 ajajaja a jak sie zgapia nicki? a no ta ja zgapiłem jak ja byłem szybciej od ciebie na tym serverku to coś ci nie pykło bo to ty zgapiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyscigufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Właśnie nie zgapilem od ciebie tylko ty ode mnie bo jakoś przez całą moją grę nie widziałem takie Nicku jak ,,wyscigufa,, I teraz nie kłam mówiłeś, że masz konto aktywne od 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyscigufa Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) 8 minut temu, Wyscigufka napisał: Dobra sam wiesz, że zgapiles ode mnie Nick A nie może w 2015 jak pisałeś? sam wiem ze zgapiłeś XDDDDDDDDD czego nie rozumiesz ze ja mam konto na multi od 2020-01-01 a ty 2 miesiące po mnie to ty zgapiłes i juz nie kłam bo nie jestes smieszny nie umiesz sobie nicku wymyslić Edytowane 13 Lutego 2021 przez wyscigufa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13motorufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 elo dajcie repke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyscigufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Ta śmieszny właśnie to ty się za bardzo poczułeś widzę pier**liles, że masz konto od 2015 a teraz znowu zmieniasz zdanie bo już tak publicznie to dupka boli co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under_raid Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 12 minut temu, Wyscigufka napisał: Nara frajerze chodzący po starówce z śmigłem, chociaż jakiś pajac nie będzie miał tego nicku co ja,papa 60 idz sie zajeb nie ma takiego samego nicku jak ty idioto 2 minuty temu, Wyscigufka napisał: Właśnie nie zgapilem od ciebie tylko ty ode mnie bo jakoś przez całą moją grę nie widziałem takie Nicku jak ,,wyscigufa,, I teraz nie kłam mówiłeś, że masz konto aktywne od 2015 gdzie tak napisal ze ma od 2015 wez idz sie zastanow albo w łeb sie pierdolnij bo wymyslasz cos czego nawet nie bylo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyscigufa Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Teraz, Wyscigufka napisał: Ta śmieszny właśnie to ty się za bardzo poczułeś widzę pier**liles, że masz konto od 2015 a teraz znowu zmieniasz zdanie bo już tak publicznie to dupka boli co? jakiś random co niku nie umie wymyślić wyscigufka Data rejestracji 2020-03-13 09:21:03 wyscigufa: Data rejestracji 2020-01-01 21:41:34 coś jeszcze i co kto zgapił masz konto od 2020-03-13 to ty zgapiłes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13motorufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 rekrutacja do gildii hool pvp 8/10 mutacja i brak patoli w tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyscigufa Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 1 minutę temu, Under_raid napisał: idz sie zajeb nie ma takiego samego nicku jak ty idioto gdzie tak napisal ze ma od 2015 wez idz sie zastanow albo w łeb sie pierdolnij bo wymyslasz cos czego nawet nie bylo +1 juz nie wie co ma pisać bo nick zgapił i coś wymyśla ajajaajj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyscigufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Under ale umiesz czytać z zrozumieniem? Śmieszny jesteś wyscigufa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under_raid Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Teraz, wyscigufa napisał: jakiś random co niku nie umie wymyślić wyscigufka Data rejestracji 2020-03-13 09:21:03 wyscigufa: Data rejestracji 2020-01-01 21:41:34 coś jeszcze i co kto zgapił masz konto od 2020-03-13 to ty zgapiłes no wiec niech tam ten debil zamknie piz*e bo nic nie powiedziales ze masz konto od 2015 tylko tam ten idiota sobie cos wymyslił w tej pustej głowie i jeszcze zarejestrowal sie na serwa 2 miesiace po tobie i cos gada ze zgapiasz nick XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyscigufa Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Teraz, Wyscigufka napisał: Under ale umiesz czytać z zrozumieniem? Śmieszny jesteś wyscigufa naucz sie pisac ze zrozumieniem jak coś ajajaj nie kłam i wymyśl sobie własny nick......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under_raid Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Teraz, Wyscigufka napisał: Under ale umiesz czytać z zrozumieniem? Śmieszny jesteś wyscigufa umiem czytać a ty umiesz mowić prawde i sobie nie wymyślać jakiś rzeczy ktorych on nawet nigdy nie powiedzial? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyscigufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Oj wyscigufa widzę,że zwolales swoich pseudo kolegów którzy chcą cię odważnie obronić bo nie masz honoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under_raid Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 1 minutę temu, Wyscigufka napisał: Under ale umiesz czytać z zrozumieniem? Śmieszny jesteś wyscigufa jeżeli tak powiedzial ze ma konto od 2015 to prosze daj ss czekam mitomanie jeb*ny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi