Skocz do zawartości

Odchodzę

wyscigufa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Wyscigufka napisał:

Dobra sam wiesz, że zgapiles ode mnie  Nick 

A nie może w 2015 jak pisałeś?

nie pisałem do ciebie ze ten nick mam od 2015 ajajaja a jak sie zgapia nicki? a no ta ja zgapiłem jak ja byłem szybciej od ciebie na tym serverku to coś ci nie pykło bo to ty zgapiłeś 

8 minut temu, Wyscigufka napisał:

Dobra sam wiesz, że zgapiles ode mnie  Nick 

A nie może w 2015 jak pisałeś?

sam wiem ze zgapiłeś XDDDDDDDDD czego nie rozumiesz ze ja mam konto na multi od 2020-01-01 a ty 2 miesiące po mnie to ty zgapiłes i juz nie kłam bo nie jestes smieszny nie umiesz sobie nicku wymyslić 

Edytowane przez wyscigufa

12 minut temu, Wyscigufka napisał:

Nara frajerze chodzący po starówce z śmigłem, chociaż jakiś pajac nie będzie miał tego nicku co ja,papa 60

idz sie zajeb nie ma takiego samego nicku jak ty idioto

2 minuty temu, Wyscigufka napisał:

Właśnie nie zgapilem od ciebie tylko ty ode mnie bo jakoś przez całą moją grę nie widziałem takie Nicku jak ,,wyscigufa,, I teraz nie kłam mówiłeś, że masz konto aktywne od 2015

gdzie tak napisal ze ma od 2015 wez idz sie zastanow albo w łeb sie pierdolnij bo wymyslasz cos czego nawet nie bylo

• Like 1

Teraz, Wyscigufka napisał:

Ta śmieszny właśnie to ty się za bardzo poczułeś widzę pier**liles, że masz konto od 2015 a teraz znowu zmieniasz zdanie bo już tak publicznie to dupka boli co?

jakiś random co niku nie umie wymyślić wyscigufka Data rejestracji    2020-03-13 09:21:03 wyscigufa: Data rejestracji    2020-01-01 21:41:34 coś jeszcze i co kto zgapił masz konto od 2020-03-13 to ty zgapiłes 

1 minutę temu, Under_raid napisał:

idz sie zajeb nie ma takiego samego nicku jak ty idioto

gdzie tak napisal ze ma od 2015 wez idz sie zastanow albo w łeb sie pierdolnij bo wymyslasz cos czego nawet nie bylo

+1 juz nie wie co ma pisać bo nick zgapił i coś wymyśla ajajaajj

Teraz, wyscigufa napisał:

jakiś random co niku nie umie wymyślić wyscigufka Data rejestracji    2020-03-13 09:21:03 wyscigufa: Data rejestracji    2020-01-01 21:41:34 coś jeszcze i co kto zgapił masz konto od 2020-03-13 to ty zgapiłes 

no wiec niech tam ten debil zamknie piz*e bo nic nie powiedziales ze masz konto od 2015 tylko tam ten idiota sobie cos wymyslił w tej pustej głowie i jeszcze zarejestrowal sie na serwa 2 miesiace po tobie i cos gada ze zgapiasz nick XD

• Like 1