Wyscigufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 A Kurwa pajacu skąd wiesz, że tak nie napisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyscigufa Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Teraz, Under_raid napisał: umiem czytać a ty umiesz mowić prawde i sobie nie wymyślać jakiś rzeczy ktorych on nawet nigdy nie powiedzial? mam konto dłużej od niego i coś mowi ze ja zgapiam hahahaha zgapił i tyle beka mam z niego jeszcze wrabia mnie w to ze ja od niego zgapiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyscigufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Nie muszę do ciebie wysyłać ss Ty zgapiles ode mnie Nick i wołasz se kolegów żeby ci pomogli XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyscigufa Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Teraz, Wyscigufka napisał: A Kurwa pajacu skąd wiesz, że tak nie napisał? bo byłem z nim wtedy na ts i gadałem i mu mówiłem co pisałem ja i co ty pisałeś i słyszał wszystko.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyscigufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Nie masz honoru ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyscigufa Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Teraz, Wyscigufka napisał: Nie masz honoru ziomek to ty zgapiasz nick pamiętaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under_raid Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Teraz, Wyscigufka napisał: A Kurwa pajacu skąd wiesz, że tak nie napisał? a skad wiesz ze tak napisał ????XDDDDDDDDDDD i jestes kurwa wyjasniony farmazonie j**any Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyscigufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Ta i jeszcze ci uwierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13motorufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 gas gas gas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyscigufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Ok siedziałem z kolegami na dc i mówiłem co pisałem i co ty pisałeś i nic takiego nie mówiłem że mam konto od 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyscigufa Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 1 minutę temu, Wyscigufka napisał: Nie muszę do ciebie wysyłać ss Ty zgapiles ode mnie Nick i wołasz se kolegów żeby ci pomogli XDDD nie wołam kolegów i ja sie zarejstrowałem 2020-01-01 a ty 2020-03-13 to co coś 2 miesiące po mnie to ty zgapiłeś nie wiem idź oglądać friza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under_raid Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Teraz, Wyscigufka napisał: Ta i jeszcze ci uwierzę daj ss ze mowil ze ma konto od 2015 jezeli nie dasz jestes swiatowym farmazonem co sobie wymysla rzeczy jakies kurwa nie z tej planety i ktore nawet on nigdy nie powiedzial i nie napisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyscigufa Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) 1 minutę temu, Wyscigufka napisał: Ok siedziałem z kolegami na dc i mówiłem co pisałem i co ty pisałeś i nic takiego nie mówiłem że mam konto od 2015 wiesz ze teraz piszesz to co ja i zostałeś wyjaśniony essa ezzzzzzz i juz nie wymyslaj teraz bo chcesz zeby to tak wyszło ze ja od ciebie zgapiłem a to ty ode mnie zgapiłeś Edytowane 13 Lutego 2021 przez wyscigufa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyscigufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Nie rozumiem cię under piszesz ,,kurwa,, a potem pajacu przy kolejnym zakrywasz znaczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under_raid Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Teraz, Wyscigufka napisał: Ok siedziałem z kolegami na dc i mówiłem co pisałem i co ty pisałeś i nic takiego nie mówiłem że mam konto od 2015 ale ty farmazoniarzu ty mowiles ze on ma konto od 2015 i teraz przekrecasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyscigufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Dobra kurwa chodź pisać na dc a nie zamulać czat na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under_raid Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Teraz, Wyscigufka napisał: Nie rozumiem cię under piszesz ,,kurwa,, a potem pajacu przy kolejnym zakrywasz znaczki? znaczki same sie zakrywają jak bys chciał wiedziec jezeli nie wiesz to sobie wypróbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyscigufa Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Teraz, Wyscigufka napisał: Dobra kurwa chodź pisać na dc a nie zamulać czat na forum to zaproś mnie na dc: wyscigufka#0011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyscigufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Jebać I gdzie się kurwa zakrywają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under_raid Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Teraz, Wyscigufka napisał: Jebać I gdzie się kurwa zakrywają? raz sie mi zakryły nie wiem od czego to zależy ale zakryły sie raz dobra ale nie o tym bo to w nosie mam ale ty cos pier**lisz ze wyscigufa powiedzial ze ma niby konto od 2015 kiedy i gdzie tak napisal lub powiedzial słucham? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyscigufa Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 1 minutę temu, Wyscigufka napisał: Jebać I gdzie się kurwa zakrywają? sam napisałeś ze na dc i teraz ze jebać ahahahahahah beke mam z ciebie i następnym razem nie zgapiaj nicku ajaj 2 miesiące po mnie sie zarejstrowałeś i to ty zgapiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyscigufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Pozdro Wyscigufka szybkie wyzywanko ciebie a ty się rozplakales i zablokowałes ,, wyscigufa,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyscigufa Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 1 minutę temu, Wyscigufka napisał: Pozdro Wyscigufka szybkie wyzywanko ciebie a ty się rozplakales i zablokowałes ,, wyscigufa,, własnie ty nie wyzywałes to ja ciebie zwyzywałem zajebałeś nick i tyle cry more kiddo 9lat sam sie przyznałes ze tyle masz pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyscigufka Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Ale jesteś idiotą czy idiotą? Pokaż ss s takim razie Dobra chodź na dc a nie blokujesz mnie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawιcjυѕz Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Ale co z tego kto pierwszy założył konto przecież nick można zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi