Typeczek Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 A wiec tak odchodze poniewaz gospodarka jest rozjebana jak cipa wolaka matki A tutaj dziekuje wszystkim osobom @Wii jestes koksem najlepsza osoba jaką mozna poznac na tym calym serwisie j**anym kc @Dwutakt jestes przyglupi w ch*j kazdy cie wyzywa i jebie ale i tak troche cie lubie kc @Borsuk321 jestes koksem ktory powinien miec dyrektora soru @timowskyy uzbieraj 20 zl do 20zl i bedziesz bogaty @Kizzy dalej nagrywaj jak twoja frakcja skacze z mc kc @Kaksonn jestes spoko @Inder00 odpisales mi na dc jestes koks @Smallspy. nie przyjelas mnie na suppa ale i tak kc @natalciaaa niedlugo bedziesz samsunga zobaczysz @Tome_kk dziekuje za szanse w sarze @PLjohnnyGTR dales mi szanse w samc jakis rok temu i jestes kozakiem j**anym nie zmieniaj sie nie chce mi sie wiecej osob pisac ide sobie cos zrobic jesc ogolnie wszystkich pozdrawiam a jakze jebie no i no naura a i jebac @Dwutakt i jego bande 60 naura 3 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typeczek Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 poplacz sie dziecko naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 ch*j w te SAMC jak na razie jedynie na zarząd mogę dołączyć a zresztą czas pokaże trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falloutini Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 naura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 14 godzin temu, Kizzy napisał: Zamknij pi*de XDDDD, ewentualnie akademia Jak bym miał iść to bym w 1 dzień egzamin chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Heh , dzięki trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herooosek Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 11 minut temu, sam_sung napisał: I tylko grubas, grubas i grubas wymyśl coś innego chociaż bo aż wstyd ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typeczek Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Jesteście wszyscy koksami nie zmieniajcie się 2 godziny temu, sam_sung napisał: ty kurwo jebana udusze cie workiem na śmieci żebyś umarł tak jak powstałeś czyli przez worek frajerze Naura typus nie lubię cię ale miłego Zobaczysz jeszcze piontke zbijemy naura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi