KoreN Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) Nick : KoreN SID : 85972 z jakiej frakcji chcesz odejść : SARA Ranga posiadane we frakcji: Młodszy Pracownik powód : zostałem z niczym i odchodzę. Edytowane 20 Lutego 2021 przez KoreN biblethump 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoreN Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 1 minutę temu, BillyKid napisał: Twój majątek przegrałem z 10 razy na kasynie xD dobra synek zostalem z nicyzm XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 19 godzin temu, KoreN napisał: Nick : KoreN SID : Nie pamiętam tera z jakiej frakcji chcesz odejść : SARA Ranga posiadane we frakcji: Młodszy Pracownik powód : zostałem z niczym i odchodzę. Uzupełnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi