Francik Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Nick : Francik SID : 16707 z jakiej frakcji chcesz odejść : SARA Ranga posiadane we frakcji: Specjalista powód : Mam dość odesłania dziewczyn w frakcji i innych by inni mieli przez to kary. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zhave. Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 18 minut temu, BillyKid napisał: XD tarnicki nie wolno pisać xD tutaj już mi nie usuniesz 😜 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Co przez to rozumiesz? @Francik - odejscie oczywiście zaakceptowane, ale chciałabym się dowiedzieć więcej. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Plus jeden. Też bym chciał wiedzieć co masz na myśli mówiąc "mam dość odawalania dziewczyn" 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batonik_ Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 A to nie jest tak że chcecie przejąć safd i kogoś tam udupic xD? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francik Opublikowano 23 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 20 godzin temu, Batonik_ napisał: A to nie jest tak że chcecie przejąć safd i kogoś tam udupic xD? Nas to nie obchodzi frakcja safd bo 2 raz się nie idzie do tej frakcji co się już było na wysokim stanowisku. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi