Handlunio Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Nick : Handlunio SID : 61359 z jakiej frakcji chcesz odejść : Tsa Ranga posiadane we frakcji: Transport Lotniczy powód : Niestety i na mnie nadszedł czas, a konkretnie chciałbym odpocząć od frakcji, wszystkie miło spędzone chwile na służbie będę pamiętał w szczególności chciałbym podziękować @Apellovskyy @knapix @GambiPlejer @filipson @bagietmajster za przyjęcie mnie do frakcji @Tobiasz69 Lecisz po vipka @Elo2711 powodzonka dalej @xSNAJPI trzymaj sie dziadzia @Ciubs 3maj się tam @Kennzzi gazuj vincenta dobrze @CocoSmerf naura cj @Adikkk "Kupuj tego burka" haha 3maj sie @WiśniaXD Naura bakajoko @dolarsx2121 eo tryhard Dziękuje jeszcze raz wszystkim za miło spędzony czas, do zobaczenia kiedyś! ❤️ 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 kasuj to! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSNAJPI Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Smuteg 😪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 NIE RÓB MI TEGO ! 😭 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Sadge 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikkk Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 3maj się mistrzu ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi