Dr.Pogodny Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) Nick :Pogodny SID :63877 z jakiej frakcji chcesz odejść :samc Ranga posiadane we frakcji:starszy ratownik/pilot lpr powód : brak chęci do gry Dziękuję wam za te wspaniałe miesiące @Kizzy @JohnyTrappin @Sowa45 @bobeku @GabbyHammock25 @Pawekuu @N0duXx @Nostalclos @Serix@BigPapa❤️❤️❤️❤️ oraz wszystkim członkom innych frakcji za tyle wspaniałych rp ❤️ Ps. @Kizzy to najlepszy lider jakiego miałem do tej pory Edytowane 26 Lutego 2021 przez Pogodny Norbert JD-Jest Dobrze 1 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Szkoda wielka szkoda mam nadzieje że nie odchodzisz z serwera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniemietku Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 dobry człowiek odchodzi powodzenia byq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Pogodny Opublikowano 26 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 1 minutę temu, Kizzy napisał: hejka, mam nadzieję że się jeszcze kiedyś widzimy Raczej wrócę napewno tylko muszę chwilę dłuższej przerwy 😐 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa45 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 eeee usuwaj to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0duXx Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 3maj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serix Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) Nie stać mnie na lepszego bo tylko 5kkk w banku ale wsadzę ci do znicza, trzymaj się i wracaj szybko Edytowane 26 Lutego 2021 przez Serix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawekuu Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) O ile jesteśmy w tej frakcji jeszcze będziemy o tobie pamiętać. Trzymaj się ❤️ Miło spędzone godziny grania. {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} Edytowane 26 Lutego 2021 przez Pawekuu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewilo Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 emm Żegnaj bracie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi