PanW Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Twój nick na serwerze: DragonBaLL Twój serial: DB905D0AD613EE095BB2026F2596FA33 Powód kary: oczerniania członków frakcji San Andreas Road Assistance jak i samą frakcję. Nick osoby nakładającej BL: Smallspy. Data otrzymania BL: 21.02.2021.r Długość kary: Nie wiem Jak Długo Opis sytuacji: Wkurzyło mię to że miałem normę 12h a tu mam robić 24h i się Wkurzyłem i zacząłem pisać Głupoty na /v o Frakcji kiedyś miałem czas a teraz już nie mam od tego wszystko poszło Wiem że Złamałem regulamin Sara i Serwera Bo nie mam prawo pisać Obrazy Wiem i żałuje Proszę o ub z BL i Przepraszam Sarę i Ludzi z Serwera Proszę o Szanse z góry Dziękuje Wujaszek. Odnośniki do poprzednich apelacji: Myślę że o Pozytywne Rozpacznie mojego Wniosku o UB BL z Poważaniem Wujaszek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 32 minuty temu, BillyKid napisał: Wszystko to była ironia z tą x2 norma a ty wyzwales mi mame :C Wujaszek był zdenerwowany dlatego 😞 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanW Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Tak Było Sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batonik_ Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Godzinę temu, BillyKid napisał: Wszystko to była ironia z tą x2 norma a ty wyzwales mi mame :C A ja debil i myślałem że rly ta normę musimy zrobić xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Przenosze do odpowiedniego działu, bo bylo w apelacjach od nałożonych kar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi