mery Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 (edytowane) Frakcja do której należysz : brak Nick : mery Powód : odejście z SAMC i nie odczekanie 3 DNI i napisanie podania do SAPD Typ kary ( zawieszenia etc.) : Black lista Frakcje/Biznesy Coś od siebie : . Jeśli zostanie usunięta Black Lista z mojego konta to więcej nie popełnię tego błędu i myślę jeśli spodoba mi się praca do której się dostanę przez forum to na pewno zostanę w niej! @Smallspy. Edytowane 27 Lutego 2021 przez mery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Nie wiem po co oznaczasz resztę zarządu, skoro ode mnie zależy czy Ci sciagne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mery Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Kolega mi polecił żeby oznaczyć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi