solik_ Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Nick: nwmlolxd Wiek: 15 Ilość SRP: 19032 Czy posiadasz Discord: tak Coś o sobie: Mam na imię Bartosz i mam 15 lat. Lubię grać w piłkę. Mieszkam w województwie zachodniopomorskim. Liczę że się dostanę. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brokotyg Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Nick:Brokotyg_987 Wiek:13 Ilość SPR: 6058 Czy posiadasz discord:Tak Coś o sobie: Mam na imie Bartek i mam 13 lat lubie bardzo chodzić na ryby se połowić i mieszkam w małopolsce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszel Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Nick:kaszel Wiek:14 Ilość SPR: 7852 Czy posiadasz discord:Tak Coś o sobie: Mam na imie Piotrek i mam 14 lat interesuje się informatyką głównie programowaniem stron HTML i językami rozszerzonymi (programowania) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikiTV Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Nick: MikiTV Wiek: 14 Ilość SRP: 5656 Czy posiadasz Discord: tak Coś o sobie:Mam na imię Paweł, mam 14 lat. Mieszkam w woj. Śląskim. Interesuje się graniem w gry, Jestem osobą spokojną i opanowaną ale łatwo mnie zdenerwować. Dużo gram. Jestem też sprawiedliwy co do innych osób. Chodzę do ósmej klasy po ósmej klasie planuje iść do technikum na programistę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi