xSNAJPI Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Nick :xSNAJPI SID :84454 z jakiej frakcji chcesz odejść : TSA Ranga posiadane we frakcji: Doświadczony Kierowca powód : Wyjazd za gramanice ... @Tobiasz69 Nie daj się tam dolarowi z topka 🙂 @knapix Trzymaj tam na smyczy tego swojego klapka filipsona 🤣😂 @Elo420 Trzymaj się rudzielcu @Ziober Przestan mi rodzinę prześladować @WiśniaXD Ciś po topke @Apellovskyy Lepszego egzaminatora ta frakcji nie będzie miała @Kennzzi Naura dziaduuu @filipson a żebyś Ty latem na łupież zamarzl @GambiPlejer Wez tam kilku akademików upierdziel Kogo nie oznaczyłem to sorki ale albo nie mogłem albo po prostu starość i zapomniałem... Dziękuje wam wszystkim za milo spędzony czas we frakcji oraz zarządowi za możliwość sprawdzenia się we frakcji ... No i nie wiem co tu jeszcze mam napisać kurla po prostu naura🙁 1 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Kurde naprawdę smutno się to czyta, jeżeli ogarniesz sprawy prywatne za granicą to wracaj do nas, będziemy czekać:)! A i wbij kiedy do nas na ts. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Żegnaj dziadek 😭, masz do nas wrócić! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSNAJPI Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 1 minutę temu, GambiPlejer napisał: Upierdzielę jeszcze nie jednego akademika tego możesz być pewien 🤣. A jakby tak na przedwczesną emeryturę pójść 🤔. Szkoda, ale pamiętaj drzwi do TSA są zawsze otwarte ;). Trzymaj się i wracaj jak najszybciej. Jeszcze tam do was wrócę 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kennzzi Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 trzymaj sie dziadek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Trzymaj się tam żeby Cie nie zjedli 😞 . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) Szkoda cie dziadku 😞 . kochamy cie pa ❤️ . Edytowane 28 Lutego 2021 przez knapix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Chyba najgorsza informacja w tym roku ;( trzymaj sie dziadek, bedzie cie brakowac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSNAJPI Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 15 minut temu, Rumcajs napisał: Chyba najgorsza informacja w tym roku ;( trzymaj sie dziadek, bedzie cie brakowac Trzymaj się tam mordeczko 😒 Godzinę temu, knapix napisał: Szkoda cie dziadku 😞 . kochamy cie pa ❤️ . Naura milo bylo spędzić czas z wami na duty jesteście zajebisci .... TSA zawsze w serduszku 😒 1 godzinę temu, filipson napisał: Trzymaj się tam żeby Cie nie zjedli 😞 . Takiego ch*ja jak ja to.sie boja k**wy emigracyjne xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi