essabyk Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 (edytowane) To tak dzięki wszystkim za wspaniałe 500h gry (sory jak kogoś pominąłem XD) @TurboWojtek - Powodzenia na liderce w sn dawaj na zarząd serwisu @KQBA - kiedy Rut @wtfomglolspectra.pdw - kiedyś jeszcze razem będziem odwalać XD @OliwieR45.- kiedy zarząd @Wr77zeR.- kox support oguem dawaj na admina @Straw_pl - kiedyś się dostaniesz na tego supporta @Motorufka - to kiedy wrócisz do tego sn XD @Ochroniarz - dzięki że byłeś ze mną od początku @Inder00 - dzięki za stworzenie wspaniałego serwisu @imgores @paniemietku @TheMarsjanin @Diki22 - Dzięki za San News i powodzenia oraz zarządu życzę 🙂 @knapix - dzięki wielkie za szanse w tsa @GambiPlejer - stresuje mnie twój głos XDD @Aluu - wracaj do tsa A na koniec specjalnie podziękowania dla @macius_ za permbana super jesteś może kiedyś wrócisz do adm Edytowane 11 Marca 2021 przez Antexxx 2 1 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr77zeR. Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Naura trzymaj się ! Wróć kiedyś i zaglądaj kiedyś do nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 No szkoda trzymaj się mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 szkoda byku ze odchodzisz wroc jeszcze moze kiedys wbije hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klementynka Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Naura byczku, pamiętaj aj lov ju. Życzę dobrego na nowej drodze życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniemietku Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 pojebało cie!? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 eo :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Naura, zarządu nigdy nie dostanę do kiedy jest @Straw_pl bo to hejter :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarsjanin Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 eo :(((( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 10 godzin temu, GambiPlejer napisał: Czemu Cię mój głos stresuje, ja nie gryzę i na pewno jestem zły, zabawne że o mnie tak myślisz. Szkoda że odchodzisz ale powodzenia w życiu. 😉 Ty straszny jesteś 😐 Trzymaj się antexik zaraz wrócę do tsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 3maj sie ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13motorufka Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Nie ma co gdziekolwiek wracac skoro nawet nie gram na serwerze, trzymaj sie ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi