Spontan Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 (edytowane) Pożegnanie z wami moim mili mam dość grania na serwerze to były cudowne w lata rozegrane spodkałem tu wielu wspaniałych ludzi ponad 1.7k godzin chciałbym podziękować @Inder00 Maciuś rozwijaj ten serwer jak najlepiej potrafisz @Idk kiedy w końcu idziem wychlać @Smallspy Najlepsza mamusia jaką poznałem @Oliwier45 świrku lecisz po admina dziękuję za wspólne miesiące znajomości @Kosin handlarzu dzięki za wielokrotną pomoc przy wycenach aut @dycha nara moja dziweczko jeszcze galę mi zrobisz nie raz xd @Batonik nara laweciarz @spectra nie daj się i przestań być taka cipką xd @venuz nara prezes @Pajapel nara szefie dzięki za 2 szanse w sg @BillyKid nara fifaczu @macius nara majster dzięki za wiele rozmów i wsparcia z twojej strony @knapix jeden z najlepszych adminów jacy byli lecisz po zarząd @KQBA Kubuś lecisz po zarząd xd @fabianek696 bogaczu ty oby tak dalej Jeżeli o kimś zapomniałem to przepraszam tyle osób poznałem że tego ciężko zliczyć Edytowane 13 Marca 2021 przez Teresa23 3 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Yoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Nara tereska ;C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Siemaaaa, dzięki za wszystko powodzenia w życiu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spontan Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 To zrób to przemyśle to xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spontan Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 j**any nawet w takiej chwili myśli o galę xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr77zeR. Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Naura, szkoda że nie oznaczyłeś trzymaj się ! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Naura teresunia, miłego jointa ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handlunio Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 TRZYMAJ SIE TERESKA, POWODZONKA ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperekto Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 eo 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorkozak Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usak Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Trzymaj się ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premix Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batonik_ Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Trzymaj się 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolunio Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Mnie nie oznaczyłes 😞 Do kiedyś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolunio Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 2 minuty temu, cienszki napisał: ciebie się nie oznacza A ciebie się nie zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Tereska ❤ Trzymaj się równy gościu pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 a ja to gdzie trzym się i wracaj do nas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venuz Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Narka Tereska :c 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klementynka Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 co mnie nie oznaczyles? :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi