Straw_pl Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Nick : Straw_pl SID : 25202 z jakiej frakcji chcesz odejść : biznesu San News Ranga posiadane we frakcji: Zastępca dyrektora // v-lider powód : zła atmosfera w zarządzie // zarząd wrogo do mnie nastawiony mógłbym napisać wiele powodów ale to nie wątek od tego Radzę gkf się przyjrzeć biznesowi 1 1 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Brak mi słów szkoda no nie będzie miał kto mi kompa naprawić albo mówić jakie są przeceny gier ale skoro musisz to akceptuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Naura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 2 minuty temu, TurboWojtek napisał: Brak mi słów szkoda no nie będzie miał kto mi kompa naprawić albo mówić jakie są przeceny gier ale skoro musisz to akceptuję Sam bym nie chciał odchodzić ale jak niektórzy już mi grożą lotą to nie mam wyboru 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klementynka Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 KOTKU, szkoda no ale czasu sie nie wroci no coz milego na nowej drodze zycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Naura, powodzenia :c dzięki za duty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 dzieki za wszystkie chwile w San news. Będziemy cie dobrze wspominać. i pamiętaj, wroc do nas jak najszybciej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanMiki Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Dzieki ziomek za egzamin itd. Trzymaj sie dobrze ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Eo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicK_ Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Trzymaaaaj się ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 san news to biznes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Sam news to biznes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Godzinę temu, g r z i b e k napisał: tsa to biznes tez dlaczego tak uważasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Teraz, g r z i b e k napisał: bo to biznes rozumiem, dziękuję za odpowiedź i Pozdrawiam cieplutko! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
essabyk Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Co czy cie poj*bało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarsjanin Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 lol XD 69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi