dzixxon11 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 napisalem mu ze chcem do bazy na sare a jezdzim chyba 3 minuty wokul lv bo niewiedzial gdzie to jest jak chcesz ss to moge dac na dsc 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzixxon11 Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 no tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrutuSs Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 To niezły wzór, do odrzucenia taka skarga 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RufuSs Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 @Kowal. Był przy tym więc wiesz poza tym nie mogę zawracać na ulicy z byle d*py tylko według przepisów i musiał wokół uliczkę przejechać no to pozdrawiam dzixxona xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzixxon11 Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 z 3 razy jezdziles w okul 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrutuSs Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 @dzixxon11 naucz się proszę ortografii bo prawdę niby masz te 20 czy tam 21 lat a piszesz jak 7 letnie dziecko, i to nie, że raz Ci się zdarzyło tylko robisz to notorycznie na forach jak i w grze. [Nie jest to krytyka lecz tylko wyrażam swoją opinię na ten temat, bo naprawdę boli to..] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawιcjυѕz Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Jakie dowody tego dadzą ss? Przecież kurwa ja mogę se zrobić ss jak jestem w taksówce i powiedzieć że kierowca nie wie gdzie jest punkt docelowy. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi