_Tender_ Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 (edytowane) Frakcja do której należysz : TSA Nick: Sfapi102 Powód : Napisanie podania do frakcji SARA będąc przyjęty do frakcji TSA Typ kary ( zawieszenia etc.) : Black lista Coś od siebie : W sytuacji gdzie napisałem faktycznie podanie do frakcji SARA nie miałem pojęcia o tym że nie można mieć 2 frakcji jednocześnie. Pomyliłem kierunki ponieważ pomyliło mi się frakcja z biznesem. Poza tym kiedy napisałem podanie do SARA dopytałem się jeszcze paru osób i dowiedziałem się że nie można pracować w dwóch frakcji jednocześnie. Z reakcją na tą informację postanowiłem natychmiastowo usunąć swoje podanie gdyby nigdy nic. Pomyślałem że nawet gdyby ktoś zobaczył moje podanie i widzi że zostało usunięte nie rozumiem za co tutaj może być kara. Z informacją o tym że naprawdę nie miałem o tym pojęcia. Chciałbym prosić o zrozumienie oraz pouczenie nie mam zamiaru mieć na koncie Black Listę i przepraszam za nieporozumienie. Następnym razem będę o tym wiedział i proszę o szansę Edytowane 16 Marca 2021 przez _Tender_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Dostosuj się do wzoru byczku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 @Smallspy. Zaakceptuj 🙂 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi