mrtn Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Siemanko robaczki. Nazywam się Marcin mam 20 lat. Aktualnie uczęszczam jeszcze do liceum w sumie już klasa maturalna. Jestem na profilu wojskowo-sprotowym a także jestem w związku Polskich Spadochroniarzy. Jakbyście chcieli coś więcej wiedzieć o mojej osobie to pytajcie! Całusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 17 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 2 godziny temu, Tredox napisał: Witam. 1 godzinę temu, Pietrosz napisał: Sieeema Siemanko, co tam u was? 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRWS_YT Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Siemanko co tam u ciebie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 17 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 18 minut temu, TRWS_YT napisał: Siemanko co tam u ciebie 🙂 A u mnie w porządku! 😄 Aktualnie na kwarantannie przebywam. 😄 A co u ciebie? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRWS_YT Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Teraz, mrtn napisał: A u mnie w porządku! 😄 Aktualnie na kwarantannie przebywam. 😄 A co u ciebie? Pozdrawiam. a w porządku chciałem wrócić i pograć ale nie połączyłem konta z dsc i zapomniałem pasów pisze do administracji żeby mi pomogła to nic i się wkurzam już ,ale tak to wszystko w porządku ciągle do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 17 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 4 minuty temu, TRWS_YT napisał: a w porządku chciałem wrócić i pograć ale nie połączyłem konta z dsc i zapomniałem pasów pisze do administracji żeby mi pomogła to nic i się wkurzam już ,ale tak to wszystko w porządku ciągle do przodu Oby tak dalej. Życzę ci odzyskania konta. 👊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi