As1k0 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) Pisze już trzecie pożegnanie na tym serwerze... Pewnie chcecie znać powód, wiec tak brak czasu ( Nie mam dużo czasu żeby móc być w Administracji ), nuda ( nudzi mi się już ) i rzecz o której się kiedyś dowiecie 😄 Mam nadzieje że nie dostane bana ani nic bo czasami wbije sobie żeby, odwalać tfu znaczy pograć. @Inder00 Dziękuje za już 2 szanse w Administracji i rozwijaj ten serwerek 😄 @idk Dziena za hajs na eventy xD @burbii Masz oznaczyłem cie już @krzywy A ciebie to nie lubie 😄 Nie no żart @NeveR. Nwm co ty teraz gadasz na tym ts @Black* Dziena za szanse w psach @Izaa93 A idz ty rapsy rób @Kaneki Mam na cb ssy @xBartek. Nie gadałem z tb dużo @Damian123 Nwm czemu ludzie sie pruja do cb jestes gitem. @Mietek756 @artisek @Budzik @ZiomMalpa @Kujukwangu Gramy w cs? @VesU1 Dziena ze mogłem brac id 1 auto na g1 i wygrywac xd @Krzysioo Kiedy gramy na tym SkyBlocku @Shiruu Dzięki tobie zdałem SAPD 😄 @TymekTym Gitem jesteś Mógłbym wymieniać jeszcze pół serwera. Nie jestem ch*jem i odchodzę bez spiny. Wszystkiego dobre wszystkim i oby wam szło jak najlepiej ❤️ INFO DLA CALEJ ADMINISTRACJi !!!!!! MAM NA WAS WSZYSTKICH SS ❤️ @Inder00 Zabierz mi rangi ale nie banuj 😄 To na koniec powiem taki wierszyk 😄 Zegnajcie wszyscy, ci których znałem, których poznałem, nie pozdrawiam tych w których chu*ja wbijałem 😄 Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez As1k0 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TymekTym Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Eluwa ni 🤣😂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Hejka Asiko, ale na ts'ie i tak będziemy gadać XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
As1k0 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 @Perzu a wez ty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaneki Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Nie masz na mnie nic, a i zabieraj te swoje minusy ode mnie. ;,d Trzymaj się i widzimy się jeszcze na ts, może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiruu Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Szkoda, trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Kolejny :'(((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 no nie następny co wy macie z tymi odejściami trzymaj się tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 No nareczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertexgames89 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 kolejna fajna mordka odchodzi :(I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek756 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Można pyknac xd nie no Siemano trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 3maj sie mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Teletubisie mówią pa, pa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emerytura idk Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Emerytura Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Masz małego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crow Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 3maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomMalpa Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Ludzie odchodzą bo na serwer chuja kładą , bo to robaki i nieroby i niema się co kryć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomMalpa Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 A i @As1k0 tak zagramy w csa jak wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KtosNapefno Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 sadge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi