Mankowiak2115 Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Frakcja do której należy oskarżony : SAFD Nick osoby oskarżonej : Mandarynka Powód : Bycie w administracji i frakcji na innym serwerze. Dowody : https://imgur.com/a/ZVFftte Oczekiwania : Wydalenie Mandarynki z pozycji Lidera SAFD. @Smallspy. 38 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mankowiak2115 Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Więcej dowodów ,że mandarynka mnie zaprosił na swój serwer na dsc. https://imgur.com/a/7Cj6agt 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Murem za Mandarynką Smacznej kawusi.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Zmienić nick na dsc i na serwie każdy głupi umie 🤔 i po co on miał siedzieć na pseułdolu jak roota i lederke na duży serwerze 😆 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Jeśli ktoś boostuje dsc to może.tag zmieniać a pod tagiem ma coś napisane a mandarynka nie ma nic ? 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 To niwiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Poczekamy aż się Mandaryna wypowie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniemietku Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Teraz, cienszki napisał: da się mieć, wystarczy mieć nitro XD nie da sie mieć tego samego nicku i tagu... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozderka Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 ten discord nie wygląda jak discord frakcji tylko jak discord 10 latka zrobiony z poradnika. #muremzamandarynką 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloo Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) W sensie to się nie wiąże. Tak jak pisał ktoś wyżej, czemu miałby tworzyć coś na innym pseudolu skoro tutaj ma ROOT'a i Lidera SAFD. 11 godzin temu, Mankowiak2115 napisał: Więcej dowodów ,że mandarynka mnie zaprosił na swój serwer na dsc. https://imgur.com/a/7Cj6agt Mandarynka cię zaprosił? coś mi się nie chce wierzyć. Nie wiem czemu ale ta skarga wygląda jakbyś poprosił kolege co tworzy własny serwer aby "przebrał się za Mandarynkę". Edytowane 20 Marca 2021 przez miloo . 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 i po co mu to było teraz mandarynka pakujesz walize 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrxD Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Ale, że co mandarynka robi swój serwer? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 ja jestem właścicielem serwera jak coś 😞 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisuogf Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Przecież ten discord nie wygląda nawet na legitny discord psp na jakimkolwiek serwerze xD Myślę, że Mandarynka nie musi się wypowiadać, widać, że to próba wrobienia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Śmierdzi Photoshopem 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanMiki Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Po co mialby byc liderem na jakims pseudolu skoro jest tutaj ROOtem i liderem XD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanMiki Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Teraz, aQuaZ* napisał: A moze zrovi nagranie gdzie pokazuje ze mandaeynka sie tam znajduje bk tak to niewystarczajacr + perma wyrwiesz za photoshop taktaktak +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Coś tu śmierdzi na discordzie frakcyjnym kanały typu duo trio hmmm... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeno Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesspe Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) Nie chce mi się wierzyć, że Mandarynka by zrobił coś takiego raczej fake | Frakcje : | San Andreas Police Department - Tak San Andreas Medical Center - Nie San Andreas Road Assistance -Tak Transport Of San Andreas - Nie San Andreas Fire Department - Tak *********************************************** Biznes San News - Nie Biznes Fabryka Aut - Nie *********************************************** W banku 1kkk - Tak W banku 5kkk - Tak W banku 10kkk - Nie W banku 20kkk - Nie Najwięcej kkk w banku - 6kkk *********************************************** Support - Nie Administrator - Nie Administrator ROOT - Nie Edytowane 20 Marca 2021 przez Vesspe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serix Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 @Mankowiak2115czm nic nie piszesz już xd za dużo hejtu ? Miłego permbana za oszukiwanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumiS1 Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) Żenada pierw "Mandarynka" jezdzi sobie infernusem policyjnym na służbie Sapd pozniej przesiada sie do GBA tak o bo mu sie nudzi jedzie na wypadek gdzie rp odgrywa wasz kolega w policyjnym infernusie, jak gdyby nigdy nic robie sobie ss z miejsca wypadku po chwili jade monsterem po drodze. Serio nie jest trodno stworzyc jakis serwerek włożyć tam paczke z neta i zmienić nick na mandarynka.. Ss sa ustawione co widac gołym okiem po drugie po co mandarynka mial by robic takie cos skoro osiągnął juz dużo na multi. A co do discorda, na frakcyjnym discordzie kanaly typu duo lub trio smieszy mnie to troszk jak dla mnie ten discord jest po prostu do grania w fortnite a zmienic nazwe oraz wkleić ze mandarynka się tam znajduje nie jest trudno. Edytowane 20 Marca 2021 przez GumiS1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mankowiak2115 Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 1. Ty dopiero rozpocząłeś robić serwer i nie grają tam 3osoby jak widać na ss tylko więcej sam o tym wiesz. 2. Kanały frakcyjne są na dole discorda bo mnie o to prosiłeś 3. Na tym serwerze nie robiłeś dużych prędkości. 4. Taki status miałeś wczoraj i nie tylko. 5. Więcej ss albo nagrania mogę przesłać potem bo aktualnie nie ma mnie w domu. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumiS1 Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) Ty chlopie naprawde jestes śmieszny Ze mandarynka cie niby prosil o zrobienie kanałów na discordzie? Prosze cie nie ośmieszaj sie jezeli by mandaryna robil tego discorda do nie musial bys niby robic tych kanałów a po 2 mandaryna nie jest na tyle glupi zeby wlasnego discorda nie umieć zrobic.. Wyslesz później bo musisz nagrac albo kolejne ss z kolegami zrobic prosze cie jestes żałosny. A jeżeli niby ty robiles discorda i kanaly to zaproś Smallspy jak tal bardzo ci zależy zeby mandaryna wylecial Edytowane 20 Marca 2021 przez GumiS1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa45 Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 ee muremZaMandaryna 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi