Millermilch Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 4 minuty temu, Drabinson napisał: moim zdaniem jest to zwykła próba udupienia kogoś, ponieważ to konto powstało w takim samym czasie jak opublikowanie skargi. Ktoś chce komuś narobić kłopotów po prostu Masz rację to teraz to już naprawdę śmierdzi fejkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Dodam Jeszce że na każdym zdjęciu jest jest ,czat został wyczyszczony przez kogoś tam' czy to też nie podejzane skoro gra tam TYLKO3 osoby to lo co usuwać czat skoro watpie w to ze BARDZO DUZO TAM PISALI 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Powiem tak gościu jesteś śmieszny zróbmy tak jeśli to mandarynka zaproś mnie na dsc tego serwa i zobaczę czy to mandarynka bo go mam w znajomych na dsc i się wszystko okaże . 😌 19 godzin temu, Mankowiak2115 napisał: Więcej dowodów ,że mandarynka mnie zaprosił na swój serwer na dsc. https://imgur.com/a/7Cj6agt A i tak trochę widzę że ten twój kolega jest bardzo dokładny safd a na dsc państwowa straż pożarna no niewiem czy mandarynka prawdziwy by tak zrobił 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 XDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewilo Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Ja tu tylko sprzątam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi