Skocz do zawartości

[Odrzucam]Odwieszenie bl safd

Xyrex.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należysz :Brak

Nick :Xavi.pdw

Powód :działanie na szkodę frakcji

Typ kary ( zawieszenia etc.) :Bl safd

Coś od siebie :Droga smallspy zrobiłem bardzo głupią rzecz będąc w safd wstyd aż o niej tu pisać wyciągnołem naprawdę duże wnioski z swojego zachowania bardzo lubię frakcje safd więc bardzo zależy mi na odwolaniu tej bl mega dużo się nauczyłem w safd chciałbym rozwijać swoją wiedze na temat straży dlatego że chciałbym zostać zawodowym strażakiem mam nadzieje że rozpatrzysz tą apelacje pozytywnie fajnie by było jakbyś dała mi tą ostatnią szanse kc ❤️

Edytowane przez Xavi

29 minut temu, GrubyCJ napisał:

Przepraszam że się wypowiadam. Według mnie słusznie masz tą bl tylko powinieneś mieć bl gkf bma bo to jest działanie ma szkodę frakcji kto wie czy nie zrobisz tego znów...

Wspominałem u góry ze wyciągnołem z tego wnioski. I ogarnołem się od tego momentu

40 minut temu, BananeQ napisał:

Sorryy ze sie wypowiadam ale nie minęłą nawet 1 miech od wpisania na bl wiec moim zdanie do odrzucenia 

Pozdrawiam banan

To już jest decyzja smallspy oraz zarządu safd nikt nie patrzy na co ty tu piszesz że tak powiem w tej sprawie twoje zdanie się nie liczy więc na twoim miejscu nie wypisywalbym takich komentarzy tylko powtórzył sobie RP

Również pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.