Xyrex. Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) Frakcja do której należysz :Brak Nick :Xavi.pdw Powód :działanie na szkodę frakcji Typ kary ( zawieszenia etc.) :Bl safd Coś od siebie :Droga smallspy zrobiłem bardzo głupią rzecz będąc w safd wstyd aż o niej tu pisać wyciągnołem naprawdę duże wnioski z swojego zachowania bardzo lubię frakcje safd więc bardzo zależy mi na odwolaniu tej bl mega dużo się nauczyłem w safd chciałbym rozwijać swoją wiedze na temat straży dlatego że chciałbym zostać zawodowym strażakiem mam nadzieje że rozpatrzysz tą apelacje pozytywnie fajnie by było jakbyś dała mi tą ostatnią szanse kc ❤️ Edytowane 21 Marca 2021 przez Xavi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) 7 minut temu, KeRoIX napisał: no powiem smallspy do odrzucenia XD Edytowane 21 Marca 2021 przez wtfomglolspectra.pdw 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Szczerze. Powinieneś dostać bl BMA za to co zrobiłeś. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 22 minuty temu, KeRoIX napisał: chodzi mi o to że zrobił szkodę Abramowi on zapracował na to między mną a nim jest już wszystko wyjaśnione więc twoje komentarze pod tym są niepotrzebne 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Przepraszam że się wypowiadam. Według mnie słusznie masz tą bl tylko powinieneś mieć bl gkf bma bo to jest działanie ma szkodę frakcji kto wie czy nie zrobisz tego znów... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 29 minut temu, GrubyCJ napisał: Przepraszam że się wypowiadam. Według mnie słusznie masz tą bl tylko powinieneś mieć bl gkf bma bo to jest działanie ma szkodę frakcji kto wie czy nie zrobisz tego znów... Wspominałem u góry ze wyciągnołem z tego wnioski. I ogarnołem się od tego momentu 40 minut temu, BananeQ napisał: Sorryy ze sie wypowiadam ale nie minęłą nawet 1 miech od wpisania na bl wiec moim zdanie do odrzucenia Pozdrawiam banan To już jest decyzja smallspy oraz zarządu safd nikt nie patrzy na co ty tu piszesz że tak powiem w tej sprawie twoje zdanie się nie liczy więc na twoim miejscu nie wypisywalbym takich komentarzy tylko powtórzył sobie RP Również pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozderka Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 10 godzin temu, KeRoIX napisał: no powiem smallspy do odrzucenia sorry że się wtrącam ale kim ty jesteś żeby pisać odrazu że do odrzucenia XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Moim zdaniem jak na ten czas do odrzucenia bo nie mamy pewności że znowu nasz były strażak będzie odwalał . Te zachowanie było karygodne 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi