typowyk Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 (edytowane) Frakcja do której należy oskarżony : Sara Nick osoby oskarżonej : Sara njewiem kto Powód : Gdy pisze podanie na forum w dziale sara to cały czas mi usuwajom to jest nie fer bo jachce sie dostac do tej pracy a nje moge bo usuwajom Dowody : Nje posiadam bo cały czas usuwajom Oczekiwania : BAN lub lota z frakcji i zaczencie od nowa frakcji Mam nadzieje ze zaakceptujecie mojom skarge Edytowane 30 Marca 2021 przez typowyk 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typowyk Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 nje usune bo to jest nie fer ze usuwacie moje podanie ja chce sie dostac do tej frakcji a nje moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja3kubeq Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 (edytowane) właśńe mi zrobili tak samo to nie fer Edytowane 30 Marca 2021 przez ja3kubeq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typowyk Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 No widze ja3kubeq ze jestesmy w podobnej sytuacji Razem zdzialamy wiencej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Na szczęście wszyscy się uśmiali! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 No widzę że oboje jesteście mocno j**nięci 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emerytura idk Opublikowano 30 Marca 2021 Emerytura Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi