Johnny420 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Witam Chciałbym zgłosić się do pracy na stanowisku pracownika w fabryce aut, zawsze chciałem pracować w fabryce aut a gdyż ostatnio zauważyłem iż jest coraz mnie pracowników i otworzyła się rekrutacja doszedłem do wnionsku że to idealny moment na napisanie rekrutacji. Serdecznie pozdrawiam mam nadzieje ze dostane tę fuche ❤️ 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaksonn Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Napisz podanie w dziale rekrutacja i dostosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny420 Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 11 godzin temu, Kaksonn napisał: Napisz podanie w dziale rekrutacja i dostosuj się do wzoru. jest problem poniewaz nie moge znalezc tego wzoru nigdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaksonn Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Tutaj masz wzór Imię: Wiek: Login na serwerze: Nick na serwerze: SID: Ilość minut przegranych na serwerze: Czy jesteś w jakiejkolwiek frakcji?(Jeśli tak, w jakiej): Czy posiadasz rangę administracyjną na serwerze?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na pracę w biznesie?: Dlaczego Ty?: Coś o sobie(Minimum 3 pełne zdania): Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Czy posiadasz Team Speak 3 oraz Discorda?: Czy pracowałeś już w Fabryce Aut albo podobnym biznesie?: I napisz to z dziale rekrutacja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi